duminică , 20 octombrie 2019

Arhivă etichete: Casa de Productie TVR

Abonare RSS

Actorul Ion Besoiu a murit

foto Actorul Ion Besoiu a murit, pe 18 ianuarie, la vârsta de 85 de ani. Celebrul artist era internat, de câteva zile, la Institutul pentru Boli Cardio-vasculare „C.C.Iliescu”, din cadrul Institutului Clinic Fundeni. Vestea morții actorului a fost confirmată de UNITER. Casa de Producție TVR anunţă o ediţie specială IN MEMORIAM Ion Besoiu, joi, 19 ianuarie 2017, la ora 20:10, ... Citeşte mai departe »

Avanpremieră: „Vandalul”, de Hamish Linklater, la Unteatru

Casa de producție TVR vă invită la avanpremiera spectacolului „Vandalul”, o coproducție TVR și UNTEATRU, luni 12 decembrie, ora 17.00, la sediul UNTEATRU din Strada Sfinții Apostoli 44. VANDALUL, de HAMISH LINKLATER Traducerea și adaptarea: ANDREEA VULPE Regia artistică şi scenariul: ANDREEA VULPE Scenografie: DANIEL TITZA Director de imagine: SORIN CHIVULESCU Producători: CRISTINA ANTON și SILVIU JICMAN Producător coordonator: DEMETER ... Citeşte mai departe »

„Lumea visează”: concert acustic, cu Alexandra Ungureanu & the dAdA

Joi, 1 septembrie, ora 20.30 Asociația Culturală Spectaculis „Lumea Visează” concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, în 1 septembrie, cu începere de la ora 20.30, în cadrul proiectului „Teatru în TVR”, un concert acustic denumit sugestiv „Lumea Visează”, susținut de Alexandra Ungureanu împreună cu trupa the dAdA! Pe 1 ... Citeşte mai departe »

„Teatru în TVR”: ce spectacole puteți vedea, luna asta, în grădina televiziunii

Unde mergeți la teatru, luna asta? Dacă sunteți în căutare de distracție de calitate, grădina TVR e locul potrivit pentru voi! De la 1 iunie, sediul Televiziunii Române a devenit spaţiu de spectacol pentru teatre şi publicul spectator. Aflați de mai jos ce piese sunt programate pentru august. 14 august, de la ora 20.30 – Teatru la Cinema / „Interpretul”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus