joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: casa

Abonare RSS

Când „acasă” e nicăieri și pretutindeni, poți visa măcar la o casă frumoasă

Foto: susatalan.com (P) Mi-am dat seama că nu mai am de mult un loc pe care să-l numesc, cu adevărat, „acasă”. De mai bine de 15 ani de când mă tot mut din loc în loc, acasă, pentru mine, e nicăieri și peste tot. Când aveam 14 ani, a trebuit să plec la liceu; nu departe de casă, doar la ... Citeşte mai departe »

Home Design: 20 de idei care te vor inspira în decorarea locuinței

Când plănuiești să faci unele schimbări în locuință, sau când tocmai ți-ai cumpărat o casă și își dorești s-o transformi în locul tău preferat, nimic nu te inspiră mai mult decât fotografiile cu decorațiuni interioare. Dacă nu ai la îndemână o revistă de profil, accesează galeria foto de mai jos, unde vei găsi 20 propuneri din domeniul designului interior, menite ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron și-a vândut casa, care a inspirat o melodie Beatles, cu peste 3 milioane de dolari

Charlize Theron și-a vândut, recent, locuința din Los Angeles, cu suma de 3,8 milioane de dolari. Suma i s-a părut, probabil, un chilipir persoanei care a cumpărat casa, având în vedere că aceasta a aparținut mai multor staruri. Totodată, despre acest loc se spune că l-a inspirat pe George Harrison atunci când a scris piesa „Blue Jay Away”. Actrița din ... Citeşte mai departe »

Casa lui „Rocky Balboa”, scoasă la vânzare pentru 139.000 de dolari

Casa pe care personajul Rocky Balboa și-a „cumpărat-o” în partea a doua a filmului „Rocky”, cu Sylvester Stallone, a fost scoasă la vânzare de curând, anunță Daily Mail. Locuința se află în orașul Philadelphia și apare prima oară în „Rocky 2”, atunci când boxerul decide să învestească într-o casă parte din banii câștigați în urma meciurilor sale de succes. El ... Citeşte mai departe »