duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: casnicie fericita

Abonare RSS

Cheia unei căsnicii fericite, de la o doamnă de 82 de ani

foto O doamnă în vârstă de 82 de ani, pe care am cunoscut-o de curând, m-a felicitat când i-am spus că m-am căsătorit cu doar șapte luni în urmă, și-apoi mi-a spus un lucru pe care vreau să-l dau mai departe, poate vă prinde bine. „Acum e foarte frumos, și ai să vezi că o căsnicie devine și mai bună ... Citeşte mai departe »

Un bărbat căsătorit de 82 de ani dezvăluie care e cheia unei căsnicii fericite

foto Pare absolut incredibil, dar Nicholas și Rafaela Ordaz, din California, sunt căsătoriți de 82 de ani. Cei doi știu probabil mai multe decât noi despre lucrurile de care o căsnicie are nevoie pentru a rezista în timp și au dezvăluit ce i-a ținut împreună. „Respectul, afecțiunea și faptul că nu ne-am îngrijorat pentru lucrurile care nu contau cu adevărat”, ... Citeşte mai departe »

Secretul fericirii: care sunt cele trei lucruri de care avem nevoie

foto Oamenii au nevoie de trei lucruri majore în viața lor de zi cu zi pentru a fi fericiți, spune un psihiatru de la Harvard, după ce a încheiat recent un studiu derulat pe o perioadă de 75 de ani. Medicul Robert Waldinger, directorul Harvard Study of Adult Development, consideră că a reușit să identifice trei dintre „secretele” fericirii, după ... Citeşte mai departe »

Gwen Stefani, despre cheia unei căsnicii fericite

Foto: popcrush.com Cântăreața Gwen Stefani a vorbit despre căsnicia sa cu muzicianul Gavin Rossdale, într-un interviu acordat recent revistei Cosmopolitan. Artista, în vârstă de 45 de ani, crede că a găsit cheia unei căsnicii fericite, și anume timpul pe care fiecare dintre parteneri și-l acordă lui însuși. „Gavin e într-un mic turneu acum şi mi-a lăsat un mesaj foarte drăguţ în ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett, despre secretul unei căsnicii reușite: Îi verific adresa de mail

Spune că are încredere în soțul său, dar că îi verifică în mod constant adresa de mail, pentru simplul motiv că acesta „detestă mailurile”. Cate Blanchett și Andrew Upton au împreună trei copii și sunt căsătoriți de 16 ani. Actrița, în vârstă de 44 de ani, a declarat recent că ea și soțul său, dramaturgul Andrew Upton, împart aceeași adresă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus