miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: casnicie

Abonare RSS

Valeria şi Valentin Uritescu, împreună de 50 de ani: „Am fost fiinţe pereche”

Fotografii de Mircea Popa, realizate acasă la familia Uritescu, în 2011 Într-o lume în care idilele se încheagă şi se destramă peste noapte, e uimitor să auzi că doi oameni rezistă unul lângă celălalt vreme de 50 de ani. Nu, n-au fost toți numai flori și fluturași în stomac, iar cei doi eroi ai poveștii noastre de azi nici nu încearcă ... Citeşte mai departe »

Un bărbat căsătorit de 82 de ani dezvăluie care e cheia unei căsnicii fericite

foto Pare absolut incredibil, dar Nicholas și Rafaela Ordaz, din California, sunt căsătoriți de 82 de ani. Cei doi știu probabil mai multe decât noi despre lucrurile de care o căsnicie are nevoie pentru a rezista în timp și au dezvăluit ce i-a ținut împreună. „Respectul, afecțiunea și faptul că nu ne-am îngrijorat pentru lucrurile care nu contau cu adevărat”, ... Citeşte mai departe »

Jeff Bridges, despre cheia unei căsnicii lungi și fericite

Foto: huffingtonpost.com Jeff Bridges și soția sa, Susan, sunt căsătoriți de aproape 40 de ani, timp în care au trăit în mijlocul unei industrii renumită pentru viteza cu care desface mariaje. Actorul american a dezvăluit, recent, care este cheia unei căsnicii fericite, văzută prin lentila propriei sale experiențe de viață. „Am citit că ești căsătorit din 1977. Cărui fapt atribui ... Citeşte mai departe »

Dana Săvuică: „Când ai un partener interesant alături de tine, nici nu simţi cum trece timpul”

După 20 de ani de căsnicie, Dana Săvuică vorbește cu același entuziasm dintotdeauna despre relația cu soțul ei, Răzvan. Cei doi au sărbătorit, recent, cele două decenii petrecute împreună printr-o vacanță în Italia, unde au redescoperit frumusețea timpului în doi. Dana ne-a povestit și despre cel mai nou proiect al său, o colecție de bijuterii care este deja disponibilă în ... Citeşte mai departe »

Denzel Washington și soția sa împlinesc, astăzi, 30 de ani de căsnicie

Mariajele de la Hollywood sunt renumite pentru faptul că se oficiază cu fast și că sunt efemere precum florile de la ceremonia în cadrul căreia cei doi protagoniști spun „da”. Nu este și cazul lui Denzel Washington și al soției sale, Pauletta, care astăzi, împlinesc 30 de ani de căsnicie. Trei decenii în care au reușit să rămână unul lângă ... Citeşte mai departe »

Valentin Uritescu: „Iubirea adevărată începe acolo unde se termină patima”

Un interviu cu domnul Uritescu este, categoric, o mană cerească pentru orice jurnalist care continuă să creadă că adevărul este cea mai prețioasă dintre valorile pe care i le poate împărtăși publicului. Pentru că artistul nu cunoaște alt mod de a ți se adresa, decât prin adevăr. Cu aceeași onestitate își scrie și memoriile – după prima carte, „Așa sunt ... Citeşte mai departe »

Cindy Crawford explică de ce a divorțat de Richard Gere

Au divorțat în 1995, după doar patru ani de căsnicie. Astăzi, Cindy Crawford recunoaște că diferența de vârstă a reprezentat o prăpastie între ea și renumitul actor din „Pretty Woman”, care avea 42 de ani, în timp ce ea avea 25 atunci când s-au căsătorit. „Cred că vârsta de 20 de ani, pentru o femeie, este un moment în care ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel: „Nu am fost niciodată una dintre fetele care se visează căsătorite”

Valentina Pelinel e întotdeauna o parteneră plăcută de discuție. E o prezență luminoasă, care-ți încarcă starea cu energii pozitive. Râde mereu, fără să se teamă de riduri, și te îndeamnă să faci la fel. Vede partea plină a paharului, găsește bucurie în tot ce face și caută echilibru și încredere chiar și în întâmplările mai puțin fericite. Într-un interviu pe ... Citeşte mai departe »