marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Catalin Stefanescu

Abonare RSS

Ethan Hawke, invitatul lui Cătălin Ștefănescu, la „Garantat 100 %”

O incursiune „Garantat 100%” prin viaţa şi cariera lui Ethan Hawke. Actorul american este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, 22 octombrie, de la 23.00, la TVR 1şi TVR+. Avea 12-13 ani când a primit un rol de figuraţie în spectacolul „Sfânta Ioana”, de George Bernard Shaw. Apoi, la câţiva ani, a venit şi primul rol într-un film. „E extrem de ... Citeşte mai departe »

Armand Assante, la „Garantat 100 %”: despre Emil Cioran, Sylvester Stallone sau Danny DeVito

foto: TVR Duminică, 15 octombrie, de la ora 23.00, în deschiderea noului sezon, cel de-al 36-lea, al emisiunii „Garantat 100%, cu Cătălin Ştefănescu. Primele ediţii aduc la Televiziunea Română interviuri în exclusivitate cu personalităţi internaţionale: Armand Assante, sir Derek Jacobi, Ethan Hawke, Robert Wilson şi alţii. Prezent din nou în România, la Festivalul Internaţional de Film de la Cluj, celebrul ... Citeşte mai departe »

Lupta cu limitele: Tibi Uşeriu, invitat la Garantat 100%

Dublu câştigător al ultramaratonului de la Cercul Polar, Tibi Uşeriu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu duminică, la Garantat 100%. Pe 30 aprilie, de la ora 23.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Bistriţeanul Tibi Uşeriu, care a parcurs peste 560 de km la temperaturi chiar şi de -40 de grade, ştie că viaţa lui nu a fost mereu aşa. ... Citeşte mai departe »

Fizicianul Albert Laszlo Barabasi, invitat la „Garantat 100 %”

Albert Laszlo Barabasi, fizicianul născut în România, expert în teoria reţelelor, este primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu în noul sezon Garantat 100%. Ediţia se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR + duminică, 2 aprilie, de la 22.00. Este unul dintre cei mai titraţi oameni de ştiinţă. Fizician maghiar-american, născut în România şi cunoscut pentru cercetarea sa în ... Citeşte mai departe »

Tim Robbins, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”

foto: Sebastian Marcovici Câştigător unui premiu Oscar şi a două Globuri de Aur, actorul Tim Robbins deschide noul sezon „Garantat 100%”. Ca şi până acum, Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire duminica, la ora 23.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Un nou sezon „Garantat 100%” începe în 16 octombrie, la TVR 1. Mari personalităţi ale lumii vin la întâlnirile „Garantat ... Citeşte mai departe »

Ivan Patzaichin: „Delta nu mai e aşa cum o ştiam eu. Nici oamenii nu mai sunt”

„Eu nu am început aproape niciodată cu dreptul”, spune campionul. O discuţie despre sport şi performaţă, dar şi despre Delta Dunării, la Garantat 100% din 29 mai. Ediţia realizată de Cătălin Ştefănescu se vede la TVR 1 şi TVR+ de la ora 23.00. Multiplu campion mondial şi olimpic. Născut şi crescut în Delta Dunării. Un adevărat „brand de ţară” – ... Citeşte mai departe »

Povestea fascinantă a trenului regal al României

De ce Sinaia are, de fapt, trei gări? Ce îl leagă pe Yehudi Menuhin de Sinaia şi de George Enescu? Aflăm în episodul 5 al seriei Gări de poveste, de sâmbătă, 21 noiembrie, ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Cu Marina Constantinescu. Gări de poveste continuă la TVR cu povestea fascinantă a trenului regal al României şi ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu și Cătălin Ștefănescu prezintă „Gări de poveste”, la TVR 1

Tronsoane de dezbateri, emisiuni noi, dar şi ediţii în premieră ale emisiunilor consacrate – în grila de toamnă a postului TVR 1, din 12 octombrie. TVR 1 a pregătit pentru această toamnă o grilă de programe axată pe informaţie, care să ajute telespectatorii să înţeleagă mai bine lumea în care trăim şi care să le ofere timp de calitate în ... Citeşte mai departe »

Ediţie eveniment Garantat 100%: actorul Klaus Maria Brandauer, în dialog cu Cătălin Ştefănescu

După o ediţie specială dedicată lumii filmului, la Garantat 100% de duminică, 28 iunie, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu cel care a făcut roluri legendare în Mefisto, Never Say Never Again, Out of Africa sau Colonel Redl. De la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+     Ediţie eveniment în această duminică la Garantat 100%: Klaus Maria ... Citeşte mai departe »

Horia Colibăşanu, invitat la „Garantat 100%”

Duminică, de la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu cel mai bun alpinist dintre stomatologi, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ Alpinist şi medic stomatolog, cetăţean de onoare al municipiilor Timişoara şi Slatina, primul român care a ajuns pe vârfurile K2 (8.611 m), Manaslu (8.163 m), Dhaulagiri (8.167 m) şi Annapurna (8.091 m) din Himalaya, Horia Colibăşanu este invitatul lui Cătălin Ştefănescu de duminică, 9 martie, la ... Citeşte mai departe »