vineri , 23 octombrie 2020

Arhivă etichete: celebritate

Abonare RSS

SIA – Vocea fără chip

foto Prima dată am ascultat SIA prin 2009, mai precis, piesa „I’m In Here“, într-un context cred că deja familiar multora când vine vorba de persoana mea: mă uitam la un serial. „Gossip Girl”, era o scenă romantică, iar eu am plâns atunci şi din pricina dialogului cu o anumită încărcătură emoțională, şi din pricina muzicii… Am căutat apoi melodia ... Citeşte mai departe »

Pink: Dacă nu aș mai fi celebră, aș mânca multă plăcintă cu brânză și le-aș arăta oamenilor degetul mijlociu

Este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, dar declară că, dacă ar fi să renunțe la cariera sa, nu ar regreta nicio secundă. În cunoscutul său stil nonconformist, Pink spune că, dacă nu ar mai fi celebră, i-ar plăcea să aibă mai mulți copii, să mănânce multă prăjitură cu brânză și să le arate oamenilor degetul mijlociu. Într-un ... Citeşte mai departe »

Cum arăta Adele înainte să devină o celebritate

Cu tenul ei superb, cu părul frumos îngrijit și cu hainele care de regulă stârnesc privirile admirative celor din jur, Adele este astăzi o celebritate care arată întocmai. Dacă privim însă o fotografie de acum șase ani a artistei, observăm că există o diferență notabilă între imaginea ei de atunci și cea cu care suntem azi obișnuiți. Adele a lăsat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus