luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Charles Dickens

Abonare RSS

Un gând: Charles Dickens

foto Citeşte mai departe »

Ce stil de viață aveau Voltaire, Charles Dickens, Mozart și alți artiști

Foto: Charles Dickens, frasesfrasesfrases.webnode.es Câte cești de cafea bea Voltaire într-o zi, în ce parte a zilei se relaxa Charles Dickens și când se simțea Mozart inspirat să compună? Un infografic realizat de Podio ne dezvăluie amănunte inedite despre stilul de viață al unor mari artiști – muzicieni și scriitori, programul lor zilnic variind considerabil, deși cu toții erau înzestrați cu ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: scriitori celebri și ritualurile lor

Foto: sites.psu.edu Cum și-a scris Jane Austen romanele pe care le citesc și astăzi cu nesaț oameni din lumea întreagă? Unde s-a născut Huckleberry Finn și în ce atmosferă își inventează poveștile Stephen King sau Haruki Murakami? Nu am fost singurii curioși să aflăm: Mason Currey, autorul cărții „Daily Rituals: How Artists Work”, s-a documentat și a adunat în acest ... Citeşte mai departe »

Poveşti în aşteptarea Crăciunului, de Anne Lano, pentru copii de toate vârstele

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, iar cei mici așteaptă deja vacanța și pe Moș Crăciun, în luna decembrie, Curtea Veche Publishing vă oferă 24 de poveşti în aşteptarea Crăciunului. Poveşti celebre istorisite de Anne Lano. De pe 1 până pe 24 decembrie, copiii vor descoperi în fiecare zi câte o poveste sau o legendă celebră în lumea întreagă. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus