vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Charleston

Abonare RSS

Memo din Charleston

Fotografiat recent, pe King Street din Charleston, South Carolina. M-am gândit că i-ar prinde bine oricui să-l vadă. Citeşte mai departe »

Dacă ajungeți în Sullivan’s Island: Poe’s Tavern

Taverna dedicată lui Edgar Poe e un loc unde trebuie să vă opriți, dacă ajungeți în Sullivan’s Island. Decorațiunile neobișnuite al restaurantului, serviciile ireproșabile și, mai ales, mâncarea grozavă au făcut din Poe’s Tavern un favorit al localnicilor și turiștilor din lumea întreagă. Și al meu! În South Carolina, la vreun sfert de oră cu mașina de Charleston, se află ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Charleston, South Carolina

foto Dacă ar fi să fac un top al locurilor în care m-am simțit cel mai bine aici, în Statele Unite, aș ezita puțin în privința celor două orașe care mi-au plăcut cel mai mult. N-aș prea ști să aleg între Boston și Charleston, portul din South Carolina, de la malul Oceanului Atlantic, unde am fost – pentru prima și ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune lucruri din 2015

Doar o scurtă trecere în agendă, să nu uit 🙂 Cel mai frumos loc în care am trăit: Bavaria Cel mai neobișnuit oraș pe care l-am vizitat: Wasserburg Cele mai bune filme pe care le-am văzut: „Black Mass”. „Bridge of Spies”. „The Departed” Cea mai bună piesă pe care am descoperit-o: „Let’s Fall in Love” – Art Garfunkel Cele mai ... Citeşte mai departe »

Paolo Dalla Zorza: They call me the Cartier of gelato!

Gelato is Italian ice cream, but if your name is Paolo Dalla Zorza it is your art. As interesting as Paolo’s Gelato Italiano is Paolo himself.  A native of Treviso, Italy, Paolo is a veterinarian, pilot, raconteur, and connoisseur of good food.  He has traveled the world in his own plane to learn about the dessert, frequently with his beloved ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus