marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Charlize Theron

Abonare RSS

Charlize Theron este agentă sub acoperire în „Atomic Blonde”

Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august. Cucerită de scenariu, actriţa s-a dedicat proiectului în urmă cu cinci ani, ca producător. După o performanţă remarcabilă în „Mad ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron apare într-un nud artistic, în revista „W”

foto Actrița Charlize Theron a pozat goală pentru ediția de februarie a revistei „W”, unde apare într-un nud artistic realizat de celebrul fotograf Peter Lindbergh. În interviul care însoțește fotografia, actrița americană vorbește despre rolul ei din filmul „Mad Max: Fury Road”, lansat în 2015. „Personajului meu, Imperator Furiosa, îi lipsește un braț, dar în film nu se explică exact ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron a adoptat o fetiță

foto Actrița Charlize Theron a adoptat o fetiță, la trei ani după ce a înfiat un băiețel, pe care l-a numit Jackson, din Africa de Sud, anunță publicația online tmz.com. Fetița actriței se numește August, este afro-americană și s-a născut în Statele Unite ale Americii, iar procedura pentru adopție a durat aproximativ șase luni, mai informează tmz.com. Charlize mai are ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron: „Mă bucur că împlinesc 40 de ani, și nu 20”

foto Charlize Theron spune că se bucură că a ajuns la cel de-al patrulea deceniu al vieții sale, pentru că nu mai resimte presiunea din prima tinerețe, legată de lucruri care nu contează, de fapt, cu adevărat. Și, în plus, își îngăduie mai multe plăceri, cum ar fi să stea pe canapea și să mănânce în voie sandvișuri cu brânză. ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit

foto Actorii Charlize Theron și Sean Penn s-au despărțit, după o relație care a durat mai bine de un an și jumătate, afirmă mai multe surse în presa americană, fără ca cei doi să fi confirmat informația. Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, și Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, au rupt logodna în urmă cu ... Citeşte mai departe »

„Mad Max: Drumul Furiei” se dezlanţuie, din 15 mai, pe marile ecrane

Creatorul legendarei francize post-apocaliptice „Mad Max”, genialul George Miller, ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din 15 mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătorescă de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron, despre Sean Penn: „Este dragostea vieții mele”

Foto: pagesix.com Are o carieră de succes, dar Charlize Theron susține că faima și reușitele sale profesionale înseamnă mai puțin decât relația sa cu Sean Penn. Într-un interviu acordat recent revistei ELLE, actrița a spus despre partenerul său de viață că este „dragostea vieții ei” și a vorbit despre colaborarea lor pentru filmul „The Last Face”. Charlize Theron și Sean ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron și-a petrecut ziua de naștere în Hawaii, cu băiețelul său – GALERIE FOTO

Charlize Theron a găsit cea mai plăcută modalitate de a-și petrece ziua de naștere, care a avut loc recent: o vacanță în Hawaii, alături de băiețelul ei și de câțiva prieteni apropiați. Pe 7 august, actrița a împlinit 38 de ani, iar aniversarea și-a petrecut-o relaxându-se în Hawaii, împreună cu fiul ei adoptat, Jackson, în vârstă de un an și ... Citeşte mai departe »

Charlize Theron și-a vândut casa, care a inspirat o melodie Beatles, cu peste 3 milioane de dolari

Charlize Theron și-a vândut, recent, locuința din Los Angeles, cu suma de 3,8 milioane de dolari. Suma i s-a părut, probabil, un chilipir persoanei care a cumpărat casa, având în vedere că aceasta a aparținut mai multor staruri. Totodată, despre acest loc se spune că l-a inspirat pe George Harrison atunci când a scris piesa „Blue Jay Away”. Actrița din ... Citeşte mai departe »

Blitz: cum arăta Charlize Theron la 18 ani

Astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă și la vârsta majoratului, Charlize Theron ar fi putut concura cu succes la acest statut. O serie de fotografii care o înfățișează pe cunoscuta actriță la vârsta de 18 ani au fost date publicității recent. Charlize, care a debutat în showbiz în adolescență, după ce a câștigat o ... Citeşte mai departe »