miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: Cher

Abonare RSS

O fotografie: Cher, Elton John & Diana Ross

foto Aproape de nerecunoscut: Cher, Elton John și Diana Ross, la finalul anilor ’70. Citeşte mai departe »

Cum le imită Celine Dion pe Cher, Rihanna și Sia – VIDEO

foto Dacă vreodată s-ar decide să renunțe la cariera ei, Celine Dion ar putea avea mare succes în show-uri de comedie în care imită alți artiști. Invitată la „The Tonight Show”, de la NBC, acum două seri, cântăreața a intrat în jocul lui Jimmy Fallon și a reinterpretat, alături de acesta, cântece faimoase în stilul unor muzicieni consacrați. Cher, Michael ... Citeşte mai departe »

Cher, imaginea unei noi colecții vestimentare semnate Marc Jacobs

Foto: nbcnews.com Cântăreața Cher a devenit imaginea oficială a unei noi colecții vestimentare create de designerul Marc Jacobs. Cher, în vârstă de 69 de ani, a mers împreună cu Jacobs la Met Gala 2015, eveniment organizat luna aceasta la New York, și colaborează încă o dată pentru noua colecție de haine a faimosului creator de modă. Cher a pozat recent ... Citeşte mai departe »

Cher a dat timpul înapoi: cum arată artista, la 67 de ani, pe coperta noului său album

Cel mai mare hit al ei, „If I Could Turn Back Time”, vorbește despre nostalgii sentimentale, dar în ce privește trecerea timpului în raport cu aspectul ei fizic, Cher nu ar trebui să aibă niciun fel de regret. La 67 de ani, artista continuă să arate extraordinar și o demonstrează în fotografia ce reprezintă coperta noului său album, „Closer To ... Citeşte mai departe »

„Woman’s World”: Cher a lansat astăzi prima piesă după 12 ani – VIDEO

După 12 ani în care a stat departe de studioul de înregistrări, Cher a lansat astăzi o melodie nouă, „Women’s World”, alături de un videoclip, prezentate în premieră de publicația britanică Daily Mail. Artista, în vârstă de 67 de ani, le-a pregătit fanilor săi o piesă plină de energie și un videoclip pe măsură, în care își demonstrează, încă o ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus