vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Christoph Waltz

Abonare RSS

„Febra Lalelelor” , cu Alicia Vikander și Christoph Waltz

Iubirea, dorinţa, obsesia şi trădarea înfloresc în această toamnă în producţia „Tulip Fever / Febra Lalelelor”, care are la bază romanul omonim scris de Deborah Moggach. Acţiunea filmului se desfăşoară în Olanda secolului al XVII-lea, în Amsterdam, iar în prim-plan se află Sofia (Alicia Vikander), o tânără soţie, care se îndrăgosteşte de artistul (Dane DeHaan) care pătrunde în viaţa ei ... Citeşte mai departe »

„Şefi de coşmar 2”, cu Jennifer Aniston și Christoph Waltz, în curând pe marile ecrane

Continuare a comediei fenomen din 2011, Şefi de coşmar 2 îi readuce în prim plan pe Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) şi Kurt (Jason Sudeikis), care şi de această dată îşi vor redemonstra statutul de ,,angajaţi model”, din 28 noiembrie, în cinematografe. Lor li se alătură Jennifer Aniston și Christoph Waltz și alți actori cunoscuți, în ceea ce promite ... Citeşte mai departe »

Focuri de armă la Cannes. Christoph Waltz: „M-am temut pentru viața mea”

Actorul Christoph Waltz a declarat că s-a temut pentru viaţa sa la Festivalul de Film de la Cannes, vineri, când un bărbat a tras două focuri de armă în aer. Incidentul s-a petrecut chiar în timp ce Waltz, alături de actorul francez Daniel Auteuil, acordau un interviu live. „Pentru câteva momente disperate, m-am temut pentru viața mea. Participam la un ... Citeşte mai departe »

„Django Unchained”, o nouă operă de artă marca Tarantino

Dacă iubiți filmele lui Quentin Tarantino, „Django Unchained” vă va pune într-o încurcătură, căci nu veți ști pe ce loc să-l așezați, într-un top 3 al operelor de artă semnate de regizorul american. Iar dacă nu iubiți filmele autorului „Kill Bill”… probabil că încă nu le-ați văzut. Acţiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus