luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: clip

Abonare RSS

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa “Aşa, şi?”, lansată luna trecută, împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, în regia lui Florin Boţea, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de videoclipuri din ţară. Noul videoclip are o poveste interesantă şi amuzantă: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci ... Citeşte mai departe »

Ce se întâmplă pe Internet în 60 de secunde – VIDEO

Un videoclip realizat de echipa site-ului Buzzfeed dezvăluie statistici interesante despre felul în care oamenii folosesc Internetul într-un interval de 60 de secunde. Astfel, într-un minut, pe Instagram sunt publicate 27.800 de fotografii noi, iar pe Facebook numărul lor crește. Totodată, la fiecare 60 de secunde, șase articole noi apar pe Wikipedia. Statisticile mai arată și că, pe parcursul unui ... Citeşte mai departe »

Andra a lansat videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine” – VIDEO

Andra a lansat ieri seară cel mai nou single al său, „Inevitabil va fi bine”, piesa care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Odată cu nouă melodie, Andra a lansat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe ... Citeşte mai departe »

„Doi somnambuli”: trupa Vunk a lansat astăzi clipul piesei – VIDEO

Trupa VUNK a lansat azi un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia videoclipului a fost implicat şi Vali Bărbulescu. Piesa este inspirată dintr-o întâmplare reală, că majoritatea cântecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la început videoclipului: „Dragostea e oarbă, o spun oamenii. ... Citeşte mai departe »

VUNK a filmat un nou clip, pentru piesa „Doi somnambuli”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost regizat de doi fotografi, unul la Los Angeles – Edward Aninaru, şi altul la Bucureşti – Vali Bărbulescu. „Ca şi la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce priveşte abordarea unui videoclip pe piaţa românească, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli’ un ... Citeşte mai departe »

Monica Bârlădeanu, vedeta clipului „Un refren”, de Bobby Păunescu – VIDEO

După ce a suferit serioase lovituri de imagine din partea lui Mircea Badea și a fanilor vedetei de la Antena 3, Robert Turcescu își ia revanșa. Melodia lui, „Un refren”, care s-a calificat în finala Eurovision 2013, are acum și un videoclip. Și nu orice fel de videoclip, ci unul în care vedetă este actrița Monica Bârlădeanu, în regia fostului ... Citeşte mai departe »

Imagini inedite, cu Pink și soțul său, de la filmările clipului „Just Give Me A Reason”

Un cuplu care nu a fost ferit de probleme, dar care astăzi pare să fi acceptat toate provocările pe care le presupune traiul în doi. Pink și soțul ei, Carey Hart, fac o pereche extraordinară și atunci când lucrează împreună, dovadă stând unul dintre videoclipurile recente ale artistei, în care apare alături de partenerul său de viață.  Daily Mail a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus