joi , 28 ianuarie 2021

Arhivă etichete: colectie

Abonare RSS

„Metamorphosis”: Marithé lansează rochia de mireasă 5 în 1

Salonul Marithé lansează un concept unic vara aceasta, prin colecția „Metamorphosis”, ce cuprinde rochii de mireasă care se pot transforma, în funcție de gustul purtătoarei și de momentele din cea mai importantă zi din viața sa. Vedeta noii colecții este rochia „Marithéa” – o rochie de mireasă 5 în 1 – care poate lua forme diferite, păstrându-și totodată alura feminină ... Citeşte mai departe »

Isabel Marant va colabora cu H&M

Ne-am obișnuit deja cu ciclul de colaborări dintre H&M și designeri renumiți. De data aceasta, brandul suedez a bătut palma cu Isabel Marant, alături de care va lansa o colecție în luna noiembrie. „Sunt flatată de această colaborare”, explică Marant. „H&M lucrează cu cei mai buni designeri… Obiectivul meu este să creez ceva real, pe care femeile să-și dorească să ... Citeşte mai departe »

Sarah Jessica Parker va lansa o colecție de pantofi, alături de Manolo Blahnik

Personajul pe care l-a interpretat în „Totul despre sex” a transformat pantofii Manolo Blahnik într-o adevărată emblemă a bunului-gust. Acum, Sarah Jessica Parker lucrează la o colecție de pantofi pe care o va lansa în parteneriat cu directorul executiv al casei de modă Manolo Blahnik, George Malkemus. Pe lângă încălțăminte, Sarah și partenerul său de afaceri plănuiesc să includă în ... Citeşte mai departe »

David Sandu lansează o nouă colecție de bijuterii

Joi, 9 mai 2013, va avea loc lansarea noii colecții de bijuterie contemporană VORTEX, semnată de designerul David Sandu. Colecția va fi expusă spre vizionare, apreciere și achiziție în exclusivitate în cadrul galeriei ArtXpert Fine Art Concept-store, aflată pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47 – zona Dorobanți. VORTEX este o colecție compusă din 16 inele cu dimensiuni, forme și ... Citeşte mai departe »

O colecție vestimentară Rodarte, dedicată lui Vincent van Gogh

Surorile Mulleavy, creatoarele din spatele casei de modă Rodarte, sunt cu siguranță niște romantice: pentru colecția lor de primăvară/vară de anul trecut, s-au inspirat din universul impresionist al lui Vincent van Gogh. Irișii, floarea-soarelui sau noaptea înstelată reprezentată în maniera binecunoscută a îndrăgitului pictor au constituit punctul de inspirație al designerilor Rodarte pentru colecția lor de primăvară/vară 2012. Piesele vestimentare, ... Citeşte mai departe »

Lansare inedită de colecție vestimentară: Anca Miron dezvăluie câte o piesă pe săptămână

Anca Miron a decis să-și lanseze noua colecție într-o manieră cu totul inedită: designerul va prezenta publicului câte o piesă vestimentară pe săptămână, și nu toate simultan. Este o colecție de haine, de data asta chiar albă, care va fi construită treptat, ținută cu ținută, în văzul publicului. Cum spune și titlul, colecția continuă concepul „Fill in the Blank” și ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu revine la AUTOR, cu o nouă colecție

Anca Rădulescu se pregătește să participe din nou la AUTOR, cel mai așteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană. La cea de-a noua ediție a târgului, care va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie, la Sala Dalles din Capitală, designerul Prochaine își va prezenta cea mai proaspătă colecție, Static.Dinamic. Noua colecție Prochaine cuprinde o brățară, ... Citeşte mai departe »

Simona Semen lansează noua colecţie primăvară/vară 2013

Designerul Simona Semen lansează noua sa colecție pentru sezonul primăvară/vară 2013, intitulată „Geometry of Soul”. Colecţia „Geometry of Soul” este o radiografie şi o reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Acel loc în care omul secolului 21, femeia modernă în esenţa ei, îşi construieşte propria lume, în care sufletul şi latura sprituală sunt în perfectă armonie cu arhitectura şi spaţiul ... Citeşte mai departe »

Andreea Raicu lansează colecţia capsulă „All White”

Vedeta Prima TV lansează, în cadrul liniei www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsulă „All White”, care este disponibilă începând de astăzi. După succesul înregistrat cu „Simplicity”, prima colecţie din linia www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsul „All White” este concentrată pe reflectarea rafinată, funcţională şi elegantă a unuia dintre cele mai puternice trenduri ale sezonului de primăvară-vară 2013. Colecţia este ... Citeşte mai departe »

Andreea Raicu a lansat colecția de bijuterii Serendipity

Vedeta Prima TV a lansat o colecție cu 44 de piese prețioase, din aur alb, aur galben și diamante. Colectia Serendipity abordează într-o manieră modernă relația dintre femeia contemporană și accesorii. Interesul pentru trenduri este tradus într-o serie de bijuterii prețioase, cu un design simplu și rafinat, care pot însoți cu eleganță și discreție orice tip de ținută. Pandantivele – ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus