marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Colin Firth

Abonare RSS

Colin Firth a devenit cetățean italian, după Brexit

foto Actorul britanic Colin Firth a devenit cetățean italian, după ce țara sa a decis să părăsească Uniunea Europeană, anunță The Independent. Artistul și-a păstrat cetățenia britanică, dar a adăugat-o de curând și pe cea a soției sale, Livia Giuggioli. Aceasta, la rândul ei, a devenit recent și cetățean britanic. Colin Firth a declarat că el și soția sa nu ... Citeşte mai departe »

Renee Zellweger: de ce o iubim atât de mult pe Bridget Jones

foto În așteptarea părții a treia a uneia dintre cele mai îndrăgite comedii realizate vreodată, actrița Renee Zellweger a vorbit despre personajul său emblematic, Bridget Jones, și a explicat de ce atât de multe femei se regăsesc în el. Milioane de oameni din lumea întreagă i-au urmărit aventurile, fie citind cărțile lui Helen Fielding, fie savurând cele două filme despre ... Citeşte mai departe »

A apărut trailerul noului film „Bridget Jones” – VIDEO

foto Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului film „Bridget Jones însărcinată”, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. Trailerul noii producții a fost dat publicității azi. Regizat de Sharon Maguire („Jurnalul lui Bridget Jones”), noul film o găsește pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. După ce s-a ... Citeşte mai departe »

Cum va arăta Bridget Jones în partea a treia a francizei – FOTO

foto Au trecut 14 ani de când personajul Bridget Jones și-a cucerit publicul la cinema, în interpretarea lui Renee Zellweger. Acum, actrița se pregătește de lansarea părții a treia a francizei, pentru care filmează în prezent la Londra. Vineri, Universal Pictures a dat publicității prima fotografie menită să promoveze producția. În imagine, Renee Zellweger apare zâmbind și ținând în mână ... Citeşte mai departe »

,,Magie în lumina lunii”, o nouă comedie romantică marca Woody Allen

Cu dialoguri savuroase şi o distribuţie excepţională, Magie în lumina lunii este o nouă comedie romantică regizată de legendarul Woody Allen, care din 14 noiembrie îi aduce împreună pe marile ecrane pe Colin Firth şi Emma Stone. În decorul fabulos oferit de opulenta rivieră franceză a anilor `20, Magie în lumina lunii este o comedie romantică semnată de Woody Allen, ... Citeşte mai departe »

Emma Thompson va scrie scenariul pentru noul film „Bridget Jones”

Emma Thompson va scrie scenariul pentru partea a treia a filmului „Bridget Jones”, după ce actorii implicați în proiect s-au plâns de prima variantă a textului. Hugh Grant a declarat chiar că a refuzat rolul, din cauză că scenariul s-a îndepărtat prea mult de ideea cărții și nu i se pare potrivit. Actrița britanică Emma Thompson a fost invitată să ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus