vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: comedie

Abonare RSS

Geniul lui Radu Gabriel – VIDEO

foto Una dintre cele mai reușite secvențe de comedie românească: Radu Gabriel, alături de actrițele Maria Buză și Marilena Chelaru – toți, foști membri ai grupului Vouă. O scenetă jucată genial, cu actorul și scenaristul Radu Gabriel în rolul unui „mic întreprinzător” care se zbate să facă mici, cocoșat de taxele și accizele din România. Citește și: Radu Gabriel: cele ... Citeşte mai departe »

În cinema: ,,Super party la birou”, cu Jennifer Aniston și Jason Bateman

Cu Jennifer Aniston şi Jason Bateman în rolurile principale, comedia ,,Super party la birou” va da un cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste, din 9 decembrie, pe marile ecrane. În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui său iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ... Citeşte mai departe »

Cine sunt câștigătorii primei ediții a festivalului COMIC 7 B

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, și-a închis cortina. Prima ediție a COMIC 7 B a adus în sălile de spectacol și de improvizație peste 2.500 de spectactori de toate vârstele, care au venit să se distreze la cele peste 15 spectacole de teatru independent și improvizație susținute de ... Citeşte mai departe »

Comedie de Valentine’s Day: „Cum să fii singur şi fericit”

O comedie despre beneficiile de a nu fi într-o relaţie, „Cum să fii singur şi fericit” propune un nou concept de Ziua Îndrăgostiţilor, o campanie tematică „Singles Night Out”, la cinema, dedicată tuturor celor care nu se grăbesc să-şi găsească sufletul pereche. Pe lângă o comedie spumoasă despre relaţii, complicaţii şi distracţie pe cont propriu, spectatorii care vor achiziţiona bilete ... Citeşte mai departe »

La cinema: „Bunicul Dezlănţuit”, cu Robert De Niro și Zac Efron

Legendarul Robert De Niro îşi surprinde fanii cu un rol pe cât de îndrăzneţ, pe atât de controversat, în comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”, care va avea premiera vineri, 5 februarie, în cinematografele din toată ţara. De această dată Robert De Niro face echipa cu Zac Efron şi sfidează tiparele în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că ... Citeşte mai departe »

„Anturaj” ajunge în premieră pe marile ecrane din 12 iunie

Adaptare după popularul serial HBO, comedia „Anturaj” reuneşte distribuţia originală condusă de actorii Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven, într-o nouă aventură amuzantă, în premieră pe marile ecrane, din 12 iunie. Povestea filmului îi readuce în centrul acţiunii pe actorul de cinema Vincent Chase (Grenier) împreună cu Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) care ... Citeşte mai departe »

Will Ferrel şi Kevin Hart îşi unesc forţele în comedia ,,Mare şi Tare”

Din 27 martie vine în premieră pe marile ecrane din România ,,Mare şi Tare”, o comedie cu Will Ferrell şi Kevin Hart în rolurile principale, distribuţia filmului fiind completată de rapper-ul Tip ,,T.I.” Harris, Alison Brie şi Craig T. Nelson.  Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă şi trimis să-şi ispăşească pedeapsa la ... Citeşte mai departe »

„Dependenți de comedie”: un nou serial marca Distractis Show, la TVR 1

Cu sloganul „râsul nu vindecă, dar creează dependenţi”, Distractis Show revine la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro cu un nou serial – „Dependenţi de comedie”. Veteranilor Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Ioan Gyuri Pascu, Doru Pîrcălabu, Silviu Petcu, în grupul Distractis, li se adăugă şi mai tinerii colegi Simona Stoicescu, Dan Rădulescu, Alma Căldare. De la ora ... Citeşte mai departe »

„It’s Complicated”: Meryl Streep și Alec Baldwin, o pereche explozivă

Dacă n-ați mai văzut de mult un film „de duminică”, pozitiv, amuzant și bine jucat, atunci „It’s Complicated” este alegerea potrivită. O comedie romantică savuroasă, realizată cu umor și naturalețe, de o echipă de actori senzaționali. Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers (autoarea poveștilor Ce-şi doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieşi și Vacanţa) ne oferă o comedie despre dragoste, divorţ ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus