sâmbătă , 7 decembrie 2019

Arhivă etichete: comedii

Abonare RSS

,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”: Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, în comedia sezonului

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie în comedia care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”. Distribuţia filmului este una excepţională şi graţie actorilor Salma Hayek ... Citeşte mai departe »

Trei filme cu acţiune şi umor (în procente)

foto Rulează acum în cinematografe filme care au apelat la cele mai de succes ingrediente din industrie: acţiunea şi umorul. Bine, nu vă gândiţi la suspans cu sudoare gen „Die Hard” şi nici la umor cu neuroni gen „Seinfeld”. În ziua de azi, nici caftelile, nici gagurile parcă nu mai sunt cum erau odată – butoanele minune de efecte speciale ... Citeşte mai departe »

Trei comedii cu plus şi minus

foto Dacă ai chef să mergi la cinema ca să râzi cu poftă, nu ca să ieşi din sală devastat de vreo dramă abisală, iată trei recomandări uşurele şi haioase, potrivite zilelor leneşe de week-end. Zoolander 2 foto Mărturisesc că n-am apucat să vizionez acest film, pentru că vreau să văd şi partea întâi înainte de a trece la a ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 20 de filme de duminică seara

Foto: theiapolis.com Știți care sunt filmele de duminică seara, nu? Acele filme care îți dau o stare (și mai) bună, după un week-end relaxant, și care nu te lasă să vezi lumea în tonuri de gri înainte de începerea unei noi săptămâni. Sunt filme din a căror atmosferă n-ai vrea să te mai desprinzi și care lasă în urma lor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus