vineri , 17 septembrie 2021

Arhivă etichete: concert Brian May

Abonare RSS

Cum a fost la concertul Brian May & Kerry Ellis

Fanii lui Brian May au avut parte de o surpriză neaşteptată aseară, la Sala Palatului, când au avut ocazia să-şi vadă artistul preferat live, pentru prima dată în România, într-un concert cu adevărat special. Măiestria sa în mânuirea chitarei, vocea spectaculoasă a solistei Kerry Ellis, piese emoţionante, sentimente şi amintiri copleşitoare, într-un decor extrem de intim, au transformat cele aproape ... Citeşte mai departe »

Brian May, chitaristul Queen, cântă pe 14 martie la București

Luni seara, pe 14 martie, la Sala Palatului, Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, va concerta pentru prima dată în România. Spectacolul, ce face parte din turneul european „One Voice”, reprezintă un proiect muzical de suflet, pe care artistul l-a conceput alături de solista britanică Kerry Ellis, una dintre cele mai apreciate interprete de pe Broadway. Show-ul include atât creaţii ... Citeşte mai departe »

Brian May, chitaristul trupei Queen, în premieră în România

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producător şi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni ai lumii, va ajunge pentru prima dată în România în primăvara anului următor. Artistul va susţine un concert pe 14 martie, la Sala Palatului, împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzaţii de pe Broadway şi West End-ul londonez. Show-ul de la Bucureşti este inclus din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus