joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: concert Bucuresti

Abonare RSS

„N’oubliez jamais”: Joe Cocker, concert de neuitat la Sala Palatului – GALERIE FOTO ȘI VIDEO

Peste 4000 de oameni s-au adunat, duminică seara, să-l vadă și să-l asculte live pe Joe Cocker, la Sala Palatului, într-un concert cu adevărat memorabil. Carismaticul artist a revenit la Bucureşti după o pauză de aproape 20 de ani, oferindu-le românilor un spectacol electrizant. Concertul lui Joe Cocker a făcut parte din turneul de promovare a noului său album, „Fire ... Citeşte mai departe »

Ce a cerut Joe Cocker pentru concertul de la București: ciocolată, fructe proaspete și pahare roșii

O limuzină de lux, bucătar propriu, hotel de cinci stele şi vinuri franţuzeşti. Acestea sunt doar câteva dintre cerinţele celebrului cântăreţ Joe Cocker, care va concerta la Bucureşti peste numai câteva zile. Concertul artistului va avea loc pe 4 august, de la ora 20.00, şi este parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”. Pe ... Citeşte mai departe »

Joe Cocker are o cameră de hotel care îi poartă numele

Elveţia nu are o puternică reputaţie rock’n’roll, dar s-a lăsat inspirată, de-a lungul timpului, de multe personaje rock. Aşa se face ca un hotel din Zürich, care se află în Top 10 Destinaţii Rock, deţine zeci de camere dedicate starurilor rock şi decorate în stilurile caracteristice ale acestora. Şi celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o cameră care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus