miercuri , 3 iunie 2020

Arhivă etichete: concert Directia 5

Abonare RSS

„Cel mai frumos cadou”: spectacol Direcția 5

Joi, 8 iunie, de la ora 21:30, Direcția 5 susține un nou spectacol, la Hard Rock Cafe din București. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat, de-a lungul anilor, primul loc în topurile muzicale. Cu mii ... Citeşte mai departe »

Direcția 5, în concert la Hard Rock Café, pe 24 septembrie

Joi, 24 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să petreci o seară alături de Direcția 5. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Iţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în ... Citeşte mai departe »

Direcţia 5 Simphony: concert extraordinar la Sala Palatului

Direcţia 5 prezintă concertul extraordinar Direcţia 5 Simphony, TE IUBESC, care va fi susţinut pe 20 noiembrie la Sala Palatului, împreună cu Orchestra Simfonică Bucureşti, eveniment în cadrul căruia trupa va lansa şi următorul său album. „Ne dăm întâlnire pe 20 noiembrie cu instrumentiştii din Orchestra Simfonică Bucureşti pentru a crea o atmosferă emoţionantă pe frontiera muzicii clasice cu muzică ... Citeşte mai departe »

„Zâmbetul face minuni” cu Direcția 5, la Hard Rock Café

După un concert sold out în primăvară, Direcţia 5 revine la Hard Rock Café joi, 7 noiembrie, de la ora 21:00, pentru încă un show incendiar plin de hituri care mai mult ca sigur vă vor ridica de pe scaune. De peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Direcţia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus