vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: concert Gheorghe Zamfir

Abonare RSS

„Zamfir+100”: spectacol la Sala Palatului

Cel mai cunoscut ambasador al culturii române, Gheorghe Zamfir, pregătește o reîntâlnire emoționantă cu melomanii din Capitală, în cadrul concertului „Zamfir+100”, ce va avea loc în ziua Mărțisorului, pe 1 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. În acompaniamentul Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, sub bagheta Colonelului Aurel Gheorghiță, Inspector pentru arma Muzici Militare, alături de invitații de ... Citeşte mai departe »

Gheorghe Zamfir sărbătoreşte pe scenă 75 de ani de viață

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie, de la ora 21:30. Ocazia este şi una anviersară, pentru că, pe 6 aprilie, Gheorghe Zamfir va împlini 75 de ani. Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi va delecta audiența cu ... Citeşte mai departe »

Gheorghe Zamfir și trupa sa cântă la Hard Rock Cafe

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta pentru întâia oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 13 ianuarie. Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi a pregătit acorduri clasice, dar şi momente surpriză, ce vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă sau pasaje muzicale din filme celebre. Pe lângă faptul că a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus