duminică , 13 iunie 2021

Arhivă etichete: concert Mircea Baniciu

Abonare RSS

Concert Mircea Baniciu, la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 15 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.  Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90, a fondat trupa ... Citeşte mai departe »

Mircea Baniciu & Band, în spectacol la București

Mircea Baniciu & Band vor susține un spectacol live, joi, 27 aprilie, începând cu ora 21:30, la Hard Rock Cafe. Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească. Și-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix. Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care ... Citeşte mai departe »

Spectacol Mircea Baniciu & Band, pe 8 martie

Mircea Baniciu și trupa sa vor susține marți, 8 martie, de la ora 21.00, un spectacol la Hard Rock Cafe din București.  Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90 a fondat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus