sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: concert Roxette

Abonare RSS

Concert la București: trupa Roxette a sărbătorit 30 de ani de existență

Foto: Alex Bărbulescu Trupa Roxette a susţinut aseară un concert plin de energie în cadrul Arenelor Romane, reuşind să încălzească sufletele miilor de fani rămaşi în fața scenei după ploaia torenţială ce a cuprins Bucureştiul. Concertul face parte din turneul aniversar al trupei ce sărbătoreşte astfel treizeci de ani de carieră. Arenele Romane şi-au deschis porţile la ora 19:00, într-o ... Citeşte mai departe »

Preţul dolarului afectează preţurile biletelor la concerte

Foto: Roxette, în concert la București, 2011; foto: Eduard Breabăn Creşterea galopantă a dolarului în raport cu leul are efecte negative inclusiv asupra pieţei de evenimente din România, preţul biletelor pentru concerte precum Roxette sau Korn putând fi mărit în perioada următoare. Majorarea preţurilor nu va fi aplicată imediat, organizatorii oferind şansa celor interesaţi de concerte să beneficieze de preţuri ... Citeşte mai departe »

Trupa Roxette revine la Bucureşti

Roxette se pregăteşte să încheie luna aceasta cel mai recent turneu al trupei, pregătind însă pentru prima jumătate a anului următor noi concerte în Australia şi Noua Zeelandă, dar şi o revenire spectaculoasă în Europa. Noul turneu european marchează cea de-a 30-a aniversare a duo-ului suedez şi va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmând ca o săptămână mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus