luni , 24 ianuarie 2022

Arhivă etichete: concert

Abonare RSS

Adrian Naidin aduce Măiastra la Teatrul Național din București

O prețioasă reverență adusă Mariei Tănase, refrene ale ei, redefinite contemporan într-un excelent experiment acustic condus de violoncelistul Adrian Naidin, vor răsuna pe scena Teatrului Național din București, Sala Studio, luni, 16 octombrie, de la ora 19.00. Probabil una dintre cele mai valoroase compoziții jazz imaginate în maiestuasa umbră a Măiastrei, un proiect de excelenţă, aplaudat pe scene prestigioase şi ... Citeşte mai departe »

Concertul Depeche Mode de la Cluj: peste 40.000 de spectatori

Depeche Mode au concertat aseară pentru prima dată la Cluj-Napoca, în faţa a peste 40.000 de spectatori, care au savurat una dintre cele mai intense experienţe muzicale oferite de trupa lor preferată. Concertul a încheiat segmentul european al turneului „Global Spirit Tour”, care promovează albumul „Spirit”, cel mai recent material discografic al trupei. Pe scena Cluj Arena, artiștii au cântat ... Citeşte mai departe »

„Cel mai frumos cadou”: spectacol Direcția 5

Joi, 8 iunie, de la ora 21:30, Direcția 5 susține un nou spectacol, la Hard Rock Cafe din București. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat, de-a lungul anilor, primul loc în topurile muzicale. Cu mii ... Citeşte mai departe »

Trio Solaire, de la Zürich la Filarmonica „George Enescu”

Grupul Trio Solaire vine din Elveția pentru un program special la Filarmonica „George Enescu”. Atunci când se vorbește despre muzica de cameră, gândul fuge ușor către repertoriul de duo, trio sau cvartet. Cuvârșitoarea parte a lucrărilor camerale au fost destinate acestor formații de coarde, cu și fără pian. Cu siguranță, un program cameral susținut de un flaut, o violă și ... Citeşte mai departe »

„Spirit”: ascultă noul album Depeche Mode, live, în România

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode, este disponibil începând de astăzi la nivel mondial. Lansarea albumului este urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017, în Cluj-Napoca. Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 ... Citeşte mai departe »

Omara Portuondo, diva Buena Vista Social Club, concertează în România

OMARA PORTUONDO, diva cubaneză Buena Vista Social Club, deținătoare a unui premiu Grammy și ambasador artistic al țării sale, va celebra muzica și viața în cadrul unui turneu special în jurul lumii, alături de nenumărați invitați. Turneul Omarei Portuondo din 2017, dedicat aniversării a 85 de ani de viață și 70 de ani de activitate artistică, va pune în evidență ... Citeşte mai departe »

Spectacol Ethnotic Project, la Clubul Țăranului

Trupa Ethnotic Project vă invită la o seară de muzică bună, vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 21.00, la Clubul Țăranului. Primul album semnat Ethnotic Project – „Şapte Scări” – a fost premiat „CD-ul etnojazz al anului 2015” de către Institutul Cultural Roman şi Fundaţia Muzza. Proiectul Ethnotic îşi are rădăcinile adânci şi sigure în folclorul românesc, a cărui sevă ... Citeşte mai departe »

Sia, live în Atlanta: cum s-a simțit „nostalgia pentru prezent” la Philips Arena

foto Am primit multe cadouri inedite, de ziua mea, de-a lungul anilor, dar bărbatul meu a devenit maestrul creativității la acest capitol, de două începuturi de noiembrie încoace. Pe lângă lucruri care vin împachetate în pungi festive, mereu îmi pregătește și câte o experiență memorabilă, pe care s-o leg cu o fundă mare și s-o așez undeva, într-o încăpere a ... Citeşte mai departe »

Lara Fabian concertează din nou în România

Celebra cântăreață de origine belgiană Lara Fabian va concerta din nou în România, de data aceasta, la Craiova. După cele două reprezentaţii sold-out, susţinute în luna aprilie, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, artista revine pentru un nou spectacol la noi în țară, în urma numeroaselor mesaje primite din partea admiratorilor ei din sudul țării. Mii de oameni din Craiova au motiv ... Citeşte mai departe »

Frank Sinatra Jr. a murit din cauza unui atac de cord

foto Frank Sinatra Jr. a murit ieri, 16 martie, chiar aici, în Daytona Beach, Florida, unde se întâmplă să mă aflu și unde urma să aibă un concert. L-a anulat în ultima clipă, pentru că se simțea rău. La scurt timp, s-a stins la spital din cauza unui atac de cord. Cu doar câteva ore înainte, eram la hotelul Hilton ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus