miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: concerte

Abonare RSS

Zdob si Zdub cântă la Hard Rock Café, pe 14 octombrie

Seria de concerte ale toamnei continuă la Hard Rock Cafe cu un show de neratat. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, mergi la spectacol pe 14 octombrie, de la ora 21.00.  De ... Citeşte mai departe »

Concerte speciale la Festivalul Internațional „Vară Magică”

Filarmonica „George Enescu” anunță două concerte speciale în cadrul Festivalului Internațional „Vara Magică”, ce are loc în perioada aceasta în București. Marți, 21 Iulie 2015, ora 19:00, Sala Mare a Ateneului Român Orchestra Națională de Tineret a Germaniei Dirijor: Patrick Lange Sergei Prokofiev – Classical Symphony Aaron Copland – Appalachian Spring (versiunea originală) Felix Mendelssohn Bartholdy – Symphony No. 4 în A major, Op. 90 („Italian”) Pe data de 21 ... Citeşte mai departe »

José Carreras, la ultimul concert în România. Ce-și dorește artistul pentru vizita sa la București

José Carreras concertează pentru ultima oară în România, în cadrul unul eveniment organizat de Music Management Event, pe 26 noiembrie 2015, la Romexpo – Pavilion Central din București. Concertul face parte din turneul mondial de adio al tenorului, „A Life în Music”. Conform cerinţelor exprimate, José Carreras va avea rezervată o cameră într-un hotel de cinci stele, cu televizor atât în living-room, cât ... Citeşte mai departe »

Dulce Pontes, regina muzicii fado, revine în România

Regina contemporană a muzicii fado, Dulce Pontes, va concerta în această toamnă la Bucureşti. Cunoscuta cântăreaţă îi va încânta pe fani cu vibrantele acorduri portugheze ale pieselor „Caminhos”, „Canção Do Mar”, „Fado Português”. Concertul va avea loc pe data de 27 Octombrie 2015, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Solista portugheză Dulce Pontes s-a născut în Montijo, Portugalia, în ... Citeşte mai departe »

Cadouri muzicale pentru Paște: Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth. Joi şi vineri, bilete mai ieftine!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște. Încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events îţi vine în ajutor cu câteva idei, oferind chiar o reducere substanţială. Joi şi vineri (11 şi 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth sunt mai ieftine cu 25%! Oricine cumpără în zilele de ... Citeşte mai departe »

Loredana cântă în toată țara: „Uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu”

Turneul Loredanei, început la jumătatea lunii martie, continuă şi în aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitaţi pe măsură şi multe surprize. După concerte cu sala plină în Cluj Napoca, Timişoara, Deva şi Craiova, este rândul fanilor din Constanța (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Galaţi (3 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Bacău (4 aprilie, Teatrul de Vară), ... Citeşte mai departe »

„Dragoste”: Loredana începe, astăzi, cel mai mare turneu național din ultimii ani

Loredana dă azi startul celui mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia vă promova noul său album, „Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseară, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural ... Citeşte mai departe »