duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: copil

Abonare RSS

Moment egocentric

foto Eu sunt copilul meu. Pe mine trebuie să mă cresc în fiecare zi, să mă educ, să mă disciplinez, să mă ascult, să mă alint. Pe mine trebuie să mă hrănesc, cu de-ale gurii şi cu de-ale inimii. Mie, celei însetate, îmi picur rouă pe buze. Deseori, sunt un copil obraznic, țip şi vorbesc urât cu mine. Apoi mă ... Citeşte mai departe »

Charlotte Casiraghi, fiica prințesei Caroline de Monaco, a născut un băiețel

Charlotte Casiraghi, fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco, a născut un băieţel, acesta fiind primul său copil, anunță cotidianul Monaco Matin. La 27 de ani, Charlotte are o relație cu actorul francez Gad Elmaleh, în vârstă de 42 de ani. Cei doi formează un cuplu din anul 2011. Călcând pe urmele celebrei sale bunici, Grace Kelly, Charlotte Casiraghi ... Citeşte mai departe »

Jennifer Love Hewitt a născut o fetiță

Actrița Jennifer Love Hewitt a născut, marți, o fetiță pe care a numit-o Autumn James Hallisay. „Jennifer Love Hewitt şi soţul ei Brian Hallisay sunt fericiţi să anunţe naşterea fiicei lor. Autumn James Hallisay s-a născut pe 26 noiembrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei într-un comunicat citat de accesshollywood.com. Actrița, în vârstă de 34 de ani, s-a logodit ... Citeşte mai departe »

Nouă luni în două minute: cum se transformă o femeie în timpul sarcinii – VIDEO

Un cuplu din Letonia care aștepta un copil a colecționat sute de fotografii realizate pe parcursul sarcinii femeii, începând din momentul în care au aflat că vor deveni părinți, și până în momentul în care bebelușul lor a venit pe lume. Cei doi au realizat apoi un video emoționant, care arată cum se transformă corpul femeii de-a lungul celor nouă ... Citeşte mai departe »

Pink: Dacă nu aș mai fi celebră, aș mânca multă plăcintă cu brânză și le-aș arăta oamenilor degetul mijlociu

Este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, dar declară că, dacă ar fi să renunțe la cariera sa, nu ar regreta nicio secundă. În cunoscutul său stil nonconformist, Pink spune că, dacă nu ar mai fi celebră, i-ar plăcea să aibă mai mulți copii, să mănânce multă prăjitură cu brânză și să le arate oamenilor degetul mijlociu. Într-un ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez vor avea un băiețel

Olivier Martinez a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea cu logodnica sa, Halle Berry, actorul declarând că ei vor fi părinții unui băiețel. „Fiul meu va fi american, dar eu rămân francez”, a declarat Martinez, citat de revista People. Artistul a făcut această dezvăluire în seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este preşedintele onorific al ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet este din nou însărcinată

foto Kate Winslet va deveni mamă pentru a treia oară, actrița fiind din nou însărcinată, a anunțat publicistul său. Kate va naște spre sfârșitul acestui an. Acesta este primul copil al lui Kate Winslet cu cel de-al treilea soț al său, Ned Rocknroll – nepotul miliardarului Richard Branson, cu care s-a căsătorit, în decembrie 2012, în cadrul unei ceremonii foarte ... Citeşte mai departe »

Fotografii vechi: cum arăta Beyonce la vârsta de 13 ani

Nu a fost niciodată sfioasă și nici nu pare că a trecut, ca orice adolescent, prin acea etapă a transformării, în care trăsăturile fizice nu se armonizează ideal. Încă de la vârsta de 13 ani, Beyonce avea un zâmbet de reclame, un păr lung și frumos și, mai ales, adora să pozeze. O serie de fotografii vechi, care o înfățișează ... Citeşte mai departe »

Brad Vee Johnson: „Indiferent cât talent, experiență și capacitate aș avea, nu ar fi niciodată respectate în România”

Este, așa cum se descrie, un tip căruia este greu să-i pui o etichetă. E artist. E un cetățean universal. E un om cu povești de viață fabuloase, pe care nu te plictisești nicicând să-l asculți. Într-un interviu lipsit de inhibiții și ipocrizii, Brad Vee Johnson vorbește despre viața sa în România, despre muzică, despre fiul său – de a ... Citeşte mai departe »

Prințul Harry a dezvăluit sexul bebelușului prințului William și al soției sale

O serie de declarații făcute de prințul Harry dezvăluie sexul bebelușului pe care prințul William și ducesa Catherine îl așteaptă în luna iulie. Primul copil al cuplului William-Catherine ar urma să fie un băiețel, afirmă presa britanică, bazându-se pe declarațiile prințului Harry. „Harry spune tuturor că Wills şi Kate vor avea un băiat şi că este terbil de încântat de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus