vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: corp

Abonare RSS

Nivea revoluționează îngrijirea corporală cu primul lapte de corp sub duș

(P) Studiile au arătat că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă. NIVEA a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi ... Citeşte mai departe »

Pink: Sunt recunoscătoare pentru corpul meu puternic

Nu are o siluetă perfectă. Ba chiar, în anumite perioade ale vieții ei, ieșea total din tiparul de frumusețe impus de staruri. Cu toate astea, Pink a fost întotdeauna admirată, dacă nu pentru felul în care arată, cel puțin pentru atitudinea sa față de propriul corp. Astăzi, după o sarcină care i-a adus multe kilograme în plus, cântăreața e în ... Citeşte mai departe »

Ghidul începătorului în sport: ce greșeli să eviți ca să ai rezultate garantate

Îţi doreşti să fii sănătos şi să arăţi bine, şi ştii bine că sportul este cheia spre cele două idealuri. Dar lipsa ambiţiei – determinată, de regulă, de o lipsă de motivaţie – te poate face să laşi baltă orice activitate fizică. Tocmai de aceea, este important să îţi găseşti o motivaţie ce te va ţine în priză şi te ... Citeşte mai departe »

Jane Fonda, o apariție memorabilă, la 75 de ani

A trecut o jumătate de veac de la debutul său, dar Jane Fonda continuă să fie o apariție care captează privirile tuturor, oriunde s-ar afla. La fel s-a întâmplat și pe 24 februarie, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Îmbrăcată într-o rochie galben-canar, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Chopard și sandale Jimmy Choo, legendara actriță a pășit cu ... Citeşte mai departe »

Cum să ai un corp frumos: trucuri de fotomodel

Salvador Dali ne sfătuia să nu ne temem de perfecțiune, căci niciodată nu vom reuși s-o atingem. Cu toate astea, femeile nu se pot abține de la a-și dori un trup fără cusur, pentru a se bucura de cea mai frumoasă reflexie în oglindă posibilă. Chiar dacă urmați deja reguli de frumusețe care dau roade, câteva trucuri noi vă sunt ... Citeşte mai departe »