sâmbătă , 12 iunie 2021

Arhivă etichete: cosmetica

Abonare RSS

Îngheţată cosmetică pentru cearcăne, „pungi” şi ochi obosiţi

Foto: healthydunia.com Ochi obosiţi sau cu „pungi”? Cearcăne? Am să-ţi arăt astăzi cum vei pregăti o îngheţată cosmetică cu ajutorul căreia le vei veni de hac nesuferitelor cearcăne şi „pungi” și care îți va calma ochii obosiţi după o zi întreagă petrecută în faţa calculatorului. Nu mai este niciun secret: castravetele este regele remediilor pentru ochi obosiţi, umflaţi şi încercănaţi. ... Citeşte mai departe »

Peeling cu enzime, pentru un ten curat și echilibrat

Peeling-urile cu enzime  sunt o alternativă a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibilă sau pur şi simplu foarte subţire. Acest tip de tratament se bazează pe aplicarea unui exfoliant enzimatic, care induce exfolierea controlată a stratului superficial al epidermului format din celule moarte, şi ajută astfel la îmbunătăţirea texturii pielii, aceasta devenind mai ... Citeşte mai departe »

Pregăteşte-ţi tenul pentru petrecerea de Crăciun: cinci trucuri simple

Crăciunul e după colţ, iar tu vrei să arăți magnific, mai ales acum, în perioada sărbătorilor. Pentru tenurile uscate şi sensibile, propun un „pachet de frumuseţe” pe care vă recomand să-l aplicaţi pe ten în fiecare zi, până la petrecerea cea mare. 1. Ulei de curăţare: Amestecă într-o proporţie de 3 la 1 ulei de măsline presat la rece cu ... Citeşte mai departe »

Tinctura de levănţică, aliatul unui ten luminos

Este uşor de preparat şi are o mireasmă extrem de plăcută. În plus, are efecte extraordinare asupra tenului, conferindu-i prospeţime şi luminozitate. Calmează afecţunile sistemului nervos şi ţine stresul la distanţă, este un bun antiseptic şi îmblânzeşte durerile provocate de reumatism. Dar, încă din antichitate, levănţica este utilizată frecvent şi în cosmetică, graţie acţiunii sale antibacteriale şi nu numai. Tinctura ... Citeşte mai departe »

Trei trucuri simple pentru buze apetisante

Îngrijirea corpului și a tenului e foarte importantă, mai ales într-o lume în care imaginea contează tot mai mult. Însă cel puțin la fel de multă atenție ar trebui să acordăm și buzelor. Iată trei trucuri care ne asigură hidratare, catifelare și răsfăț, și care nici măcar nu sunt dificil de aplicat. Alege un balsam cu elemente hidratante Verifică întotdeauna ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus