sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Creta

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: cele mai frumoase fotografii din Grecia

Îmi pare rău de un singur lucru: că n-am ținut camera pornită tot timpul cât am fost acolo, ca să cuprind mai mult din frumusețea ei alb-albastră. Îmi pare rău că n-am surprins și digital, așa cum mi s-a imprimat pe retină, fiecare imagine care mi-a bucurat ochii, în cele șase vacanțe pe care le-am făcut în Grecia. Am fost ... Citeşte mai departe »

Ce mi-aș lua vara asta

foto Păi, în primul rând, mi-aș lua o vacanță de măcar o lună, ca să încapă în ea vreo două săptămâni la Vulcan și alte două în Creta, că tare dor mi s-a făcut! Apoi, mi-aș lua – cu Paul, bien sûr, că fără el nu mai funcționez – un apartament nou (măcar cu chirie), într-un alt oraș, nu în ... Citeşte mai departe »

Cel mai mare defect al meu (nu e încrederea în oameni)

foto Știți răspunsurile alea grețoase, din interviuri cu vedete care, când sunt întrebate despre cel mai mare defect al lor răspund „încrederea în oameni”? Haha! De câte ori n-am râs iritată auzind această bazaconie piaristică folosită să-i scoată basma curată pe cei care nu-și pot recunoaște – public, cel puțin – măcar unul dintre defectele reale. Și știți ce? Mă ... Citeşte mai departe »

Cel mai mult și cel mai mult îmi plac…

foto …cărţile şi cafeaua, ziarele şi revistele, nopţile pasionale, somnul prelungit dimineaţa, muzica bună, soarele, lumânările parfumate şi cremele de corp, câinii şi pisicile, prăjitura Deliciu de la Vatra Ardealului, melodia Sharzan a lui Albano & Romina Power, insula Creta, yoga, orașul München și toată Bavaria, zborul cu avionul, aricii, marea, ochii iubitului meu, vocea lui Freddie Mercury şi a ... Citeşte mai departe »

The Island of Sun and Love

Notă: Aceste întâmplări au fost atât de adevărate, încât au devenit, în timp, doar niște ficțiuni. „Moro mou, într-o zi aș vrea să-ți cumpăr un bilet numai dus către Creta. Să vezi Egeea în fiecare dimineață și să înțelegi că nu-i ca toate mările. Are copaci cu frunze albastre, are țestoase și cai înăuntru, cai de toate culorile, și un ... Citeşte mai departe »

De ce să alegi Creta, regina insulelor grecești

Fotografii: Corina Stoica/www.larevista.ro Dacă ar exista pe lume o hartă a Paradisurilor, Creta s-ar afla în mijlocul ei: regina insulelor grecești, cea mai mare și mai frumoasă fâșie de uscat care se întinde la sud de Europa, e un loc pe care nu-l vei uita ușor.  Insula Creta nu se aseamănă cu Grecia continentală, nici cu vreuna dintre celelalte pete ... Citeşte mai departe »

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Desigur, e o chestiune de gust personal, deci cât se poate de subiectivă. Pentru unii dintre noi, cea mai spectaculoasă plajă din lume poate fi cea de la Vama Veche sau o întindere de nisip din Creta (foto sus). Alții iubesc locurile exotice, așa că ar include în lista lor de preferințe Thailanda sau Bora Bora. Iată cum arată top ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus