marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: critica

Abonare RSS

Ratatouille: „Iubesc să mănânc şi să gătesc”

Faceți cunoștință cu Ratatouille, noul nostru colaborator incognito, realizator al rubricii Gourmand, care vă va ghida, de acum înainte, în alegerea celor mai bune restaurante și în evitarea celor care v-ar strica buna-dispoziție! Ratatouille – care și-a împrumutat pseudonimul de la faimosul  șobolan-bucătar din animația cu același nume – este un gurmand pasionat, astfel că știe să aprecieze o mâncare ... Citeşte mai departe »

Oscar de la Renta: Să o îmbrac pe Michelle Obama nu este prioritatea mea

Prima Doamnă a Statelor Unite nu are o relație tocmai cordială cu unii designeri. La scurtă vreme după ce faimoasa creatoare de modă Vivienne Westwood a criticat-o, spunând că poartă haine „îngrozitoare”, designerul Oscar de la Renta declară că o colaborare cu Michelle Obama nu se numără printre prioritățile sale. „Astăzi, moda este influenţată de femeia obişnuită de pe stradă. ... Citeşte mai departe »

Vivienne Westwood o critică dur pe Michelle Obama: Nu are absolut nici o idee despre modă

Cunoscuta creatoare de modă Vivienne Westwood o critică dur pe Michelle Obama, într-un interviu recent în care declară că Prima Doamnă a Statelor Unite poartă haine „îngrozitoare”. Renumita creatoare de modă mărturisește, în interviul său pentru The New York Times, că nu admiră deloc alegerile vestimentare ale soției lui Barack Obama și spune despre aceasta că „nu are absolut nici ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus