duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: cruzime animale

Abonare RSS

Cățelușa Valentina, salvată după ce a stat o săptămână în canal

O cățelușă fără stăpân a fost salvată în cursul zilei de luni, 17 februarie, după mai bine de o săptămână în care a zăcut pe fundul unui canal adânc de 6 metri, din comuna Popești Leordeni. Salvatorii de la Adăpostul Speranța spun că animalul a fost aruncat în canal având agățat de gât un sac plin cu pietre (vezi foto). ... Citeşte mai departe »

Cruzime și condiții mizere pentru vulpi, la principalul furnizor de blănuri al Burberry

Noi imagini video surprinse recent atestă condițiile mizere, asociate cu cruzimea, din fermele de blănuri din țările scandinave. Dezvăluirile vizează fermele de vulpi care furnizează materie primă companiei finlandeze Saga Furs. Companii de renume, precum Burberry, se laudă cu faptul că achiziționează blănuri de la ferme certificate de Saga Furs şi care ar trebui să respecte, teoretic, standardele minime de ... Citeşte mai departe »

A scăpat cu zile: cățelușa mutilată Grivița, dusă la un adăpost din Popești Leordeni

Catelușa maidaneză Grivița, operată vineri de o echipă mixtă de medici ai VIER PFOTEN și ai clinicii Ortovet după ce a fost grav desfigurată, va fi transportată mâine, 10 octombrie, începând cu ora 10.00, la Adăpostul Speranța din Popești Leordeni. Animalul va fi preluat de la clinica Ortovet, de pe strada Fetițelor nr. 7, București și va fi dus la adăpostul situat în ... Citeşte mai departe »

Ziua Internațională a Animalelor. Vier Pfoten: „Ne dorim o lume în care animalele nu suferă”

De 4 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, VIER PFOTEN face apel la compasiune și umanitate față de animale, amintind că acestea sunt ființe care simt, iar oamenii sunt responsabili pentru soarta lor. Acest apel este valabil mai mult ca oricând astăzi, în contextul noii legi care permite uciderea în masă a căinilor fără stăpân, dar și al numeroaselor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus