joi , 11 august 2022

Arhivă etichete: cursuri

Abonare RSS

Peste 70 de interpreți s-au înscris la cursurile Master Class oferite de Mariana Nicolesco

Cursurile de Măiestrie Artistică oferite la Brăila de celebra soprană Mariana Nicolesco, în cadrul Festivalului şi Concursului Internaţional de Canto Hariclea Darclée, au loc în acest an în perioada 29 iulie – 4 august. S-au înscris peste 70 de tineri interpreţi din Italia, Franţa şi Spania, din Ucraina şi Polonia, din Armenia, China şi Statele Unite, din Republica Moldova şi, ... Citeşte mai departe »

Melania Medeleanu: În presă, locul creativităţii a fost luat de imitaţie

Proaspăt revenită în televiziune, la Prima TV, unde prezintă știrile de weekend, Melania Medeleanu se dovedește a fi aceeași inspirație dintotdeauna. Chiar și când vorbește despre lucruri sobre, are darul de a pune un strop de optimism în fiecare cuvânt pe care-l rostește. Melania, într-un dialog cu LaRevista.ro, despre presa de astăzi, despre magia și păcatele televiziunii și despre lucrurile ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre începe înscrierile pentru un nou modul de actorie

Actrița Dorotheea Petre, fondatoarea școlii de actorie „Fii Actor!”, începe înscrierile pentru un nou modul de actorie, ale cărui cursuri vor debuta la data de 11 mai. Modulul va avea durata de o lună și va include câte două ședințe a câte două ore, desfășurate săptămânal. Cursurile sunt personalizate și cuprind exerciții de dicție, improvizație, impostație, deprinderea citirii unui text, ... Citeşte mai departe »

Dragostea durează trei luni: Urmărește-ți pasiunea și înscrie-te la cursul tău preferat!

S-a dat startul înscrierilor pentru cele mai căutate cursuri after work din Capitală! La Universul DallesGO, timpul liber are acum și mai multă savoare. Dacă vrei să îți urmezi pasiunea after work sau vrei să îți dezvolți un talent care poate deveni o carieră, alege acum un curs din portofoliul DallesGO. Universul DallesGO a selectat pentru tine cele mai interesante ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus