joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Dakota Johnson

Abonare RSS

Comedie de Valentine’s Day: „Cum să fii singur şi fericit”

O comedie despre beneficiile de a nu fi într-o relaţie, „Cum să fii singur şi fericit” propune un nou concept de Ziua Îndrăgostiţilor, o campanie tematică „Singles Night Out”, la cinema, dedicată tuturor celor care nu se grăbesc să-şi găsească sufletul pereche. Pe lângă o comedie spumoasă despre relaţii, complicaţii şi distracţie pe cont propriu, spectatorii care vor achiziţiona bilete ... Citeşte mai departe »

Johnny Depp e un mafiot memorabil în ,,Black Mass: Afaceri murdare”

De trei ori nominalizat la Premiul Oscar, actorul Johnny Depp joacă rolul mafiotului notoriu James „Whitey” Bulger în filmul „Black Mass: Afaceri murdare”, regizat de Scott Cooper, care are premiera în cinematografele din România pe 2 octombrie. Din distribuţie mai fac parte Joel Edgerton („Marele Gatsby”, „Misiunea: 00.30 A.M.”) în rolul agentului FBI John Connolly, nominalizatul la Oscar Benedict Cumberbatch ... Citeşte mai departe »

Fifty Shades of Nonsense: cinci motive pentru care nu merită să vedeți filmul

Foto: www.latimes.com Fifty Shades of Grey – un film nici îndeajuns de bun încât să-l poți lua în serios și nici îndeajuns de prost încât să devină comedie totală și măcar să te distreze. Dacă ați fost să-l vedeți și v-a plăcut cu adevărat, articolul acesta nu e pentru voi, pentru că riscați să vă enervați. Dacă vreți să mergeți să-l ... Citeşte mai departe »

Dakota Johnson va juca rolul Anastasiei Steele în trilogia „Fifty Shades of Grey”

Fiica actorilor Melanie Griffith și Don Johnson, Dakota Johnson, va juca rolul Anastasiei Steele, personaj al trilogiei „Fifty Shades of Grey”, alături de Charlie Hunnam, care va interpreta rolul magnatului excentric Christian Grey, în ecranizarea celebrei cărți scrise de E.L. James. Însăși autoarea a făcut, luni, anunțul legat de cei doi actori care vor da viață poveștii inventate de ea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus