vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Dana Dorian

Abonare RSS

Compania de Artiști a început înscrierile pentru o nouă promoție

Dacă îţi place să cânţi, ai acum şansa să atingi nivelul de performanţă pentru o carieră pe scenă. Până în 6 septembrie, ai ocazia să te înscrii în Promoţia C15 la Compania De Artişti – un curs de canto de un an de zile, unde înveţi tot ce trebuie pentru o carieră artistică: tehnica vocală, improvizaţie teatrală, compoziţie muzicală, cum să ... Citeşte mai departe »

Preselecție pentru Compania de Artiști, a Danei Dorian

Compania de Artişti, în parteneriat cu Club & Bar Bound lansează Preselecţia Promoţiei C 14, ediţia 2016 / 2017. Sâmbătă 8 si duminică 9 octombrie 2016, între orele 11 a.m. – 17 p.m. Club Bound (Centrul Vechi), Strada Smârdan 30, Bucureşti Cea mai creativă şi prestigioasă şcoală de muzică din România revine pentru o nouă Promotie de cursuri de canto ... Citeşte mai departe »

Dana Dorian: Azi, să urmezi cursuri de canto e ca şi când ai declara că te duci la psiholog

Pe sistemul „A grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple“, eu mi-am dorit să fac un interviu cu Dana Dorian și mi s-a întâmplat. Îmi place de mor de ea încă de pe vremea când susținea o rubrică muzicală într-o revistă de paparazzi, pagini în care lua la puricat, nu întotdeauna foarte amabil, aspecte din industria pop ... Citeşte mai departe »

Dana Dorian: „Am atâţia oameni în jur care merită iubiţi, încât, uneori, iubirea mea nu mai ajunge şi la mine”

Foto: Bogdan Marcu Ador să stau de vorbă cu Dana Dorian. Fie că ne alegem un subiect pe care-l desfacem în fâșii lungi, cât să ne ajungă la o cană mare de cafea, sau că vorbim, fără țintă, despre ce ne vine la îndemână, o conversație cu ea mă împrospătează mereu. De data asta, am întrebat-o despre Compania de Artiști, ... Citeşte mai departe »

Dana Dorian: Cinci lucruri pe care vreau să le fac în viaţă

Adresează-i Danei Dorian cea mai banală întrebare care-ți trece prin minte, și ea va avea la îndemână un răspuns atât de inspirat, încât va reuși întotdeauna să transforme nimicul în ceva. De data aceasta, profa de la Compania de Artiști ne-a spus, pe scurt, care sunt cinci dintre lucrurile pe care-și dorește să le facă în viață. Și ne-a ridicat ... Citeşte mai departe »

Dana Dorian: Cele mai mari vicii ale mele sunt fumatul și adevărul

Dana Dorian: criticul muzical, profesoara de canto, jurnalista, scriitoarea. Nu ne putem hotărî cum s-o descriem, căci o revendică fiecare dintre domeniile în care s-a făcut cunoscută. Și-atunci îi spunem, simplu, artista și savurăm destăinuirile pe care ni le-a făcut, cu verb, cu umor. Și-un strop de nostalgie. Care este cel mai îndrăzneţ vis profesional al tău? Îndrăzneţ înseamnă realizabil, ... Citeşte mai departe »

Elevii Danei Dorian vor cânta în deschiderea concertului Taxi

Joi, 6 iunie, trupa Taxi va susține un concert extraordinar la Arenele Romane. În deschidere vor cânta elevii Danei Dorian care au participat la Vocea României: Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan. Artiștii de la „Dorian’s Art” vor fi susținuți instrumental de ... Citeşte mai departe »

Dana Dorian și Andrei Tudor organizează noi preselecții pentru Compania de Artiști

Dacă ai simț artistic și îți dorești să urmezi o carieră în muzică, și mai ales dacă ai talent și o voce pe care oamenii n-o uită ușor, atunci locul tău ar putea fi la Compania de Artiști. Dana Dorian și Andrei Tudor, doi dintre profesioniștii autentici ai muzicii autohtone, te vor asculta, își vor testa aptitudinile și îți vor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus