joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Dana Rogoz

Abonare RSS

Zece lucruri inedite despre Dana Rogoz

foto Actrița Dana Rogoz mi-a povestit câteva lucruri inedite despre ea, cum ar fi, de exemplu, că și-a luat o trântă pe scenă, fix când trebuia să-i ofere un buchet de flori președintelui (pe atunci) Ion Iliescu. 🙃 „Abramburica” mai spune că obișnuia să fie o bătăușă în copilărie și că azi, dacă s-ar duce la un bal mascat, s-ar costuma ... Citeşte mai departe »

„Mo”, în regia lui Radu Dragomir, selectat la Festivalul de Film de la Sarajevo

Scris și regizat de Radu Dragomir, filmul Mo va face parte din programul Work in Progress al secțiunii CineLink, din cadrul Festivalului de la Sarajevo (11 – 18 august). Cele zece filme selectate, care se află în stadiul de producție sau de post-producție, vor fi vizionate de 40 de profesioniști ai industriei cinematografice și vor concura pentru trei premii majore, ... Citeşte mai departe »

Dana Rogoz revine în cinematografe, toamna aceasta

foto: Adi Marineci În filmul „Octav”, ce va rula în cinematografe din 6 octombrie 2017, Dana Rogoz o interpretează pe Ana (la adolescență), marea dragoste a lui Octav, interpretat la tinerețe de către actorul Alexandru Mandu. Actrița, înzestrată cu o forță creativă surprinzătoare, reusește în filmul „Octav” să ne amintească de dorul inocent și usor zglobiu al primului zbucium sufletesc, ... Citeşte mai departe »

Dana Rogoz este însărcinată: „De ziua mea, ce pot să-mi doresc mai mult decât ca bebe să fie sănătos!”

Prezentatoarea emisiunii „De Suflet” la ProTv Internaţional, Dana Rogoz, a împărtăşit astăzi cu cititorii blogului ei www.danarogoz.ro o veste minunată: că este însărcinată. Cu o zi înainte de a împlini 28 de ani, Dana, pe care românii din afara ţării o vor urmări într-un nou sezon al emisiunii ei la ProTv Internaţional din 5 octombrie, a făcut publică această noutate ... Citeşte mai departe »