marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Daniela Nane

Abonare RSS

Piesa „Black and White” se joacă într-o nouă versiune, la Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta găzduieşte spectacolul „Black & White” de Keith Waterhouse şi Willis Hall, o producţie de succes a Teatrului Bulandra din 1995. Luni, 25 aprilie, de la ora 19.00, îi veți putea vedea jucând pe Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu și Ionuţ Alin Ionescu. Spectacolul se va juca într-o nouă versiune, în onoarea actorului, regizorului şi traducătorului comediei, Florian ... Citeşte mai departe »

Daniela Nane și Școala de Muzică Arpeggio formează prima trupă de teatru muzical pentru copii din România

foto Studio Daniela Nane și Școala de Muzică Arpeggio pun bazele unui proiect-premieră în România: o trupă de teatru muzical pentru copii și adolescenți, pentru care caută în prezent candidați. „A fi copil-actor înseamnă a te dezvolta interior până eşti în măsură să împărtăşeşti cu cei din public bucuria de a te juca şi a juca pe scenă. Între repetiţii, ... Citeşte mai departe »

Daniela Nane: „Mă bucur de mine exact aşa cum sunt”

foto Actrița Daniela Nane, într-un interviu-portret prin care ne inspiră să avem ceva mai multă îngăduință pentru noi înșine, să trăim mai calmi și mai împăcați cu tot ce suntem și facem. Danielei i-a ieșit, se simte din răspunsurile ei, și nu pot să cred decât că deja trăiește în propriul ei Paradis, așa cum l-a descris în rândurile de ... Citeşte mai departe »

Filmul „Cripta” a avut premiera la Cinema Studio, în prezența actorului Serge Riaboukine

Un om de afaceri francez a rămas prizonier în curtea unui imobil din Băile Herculane, ca urmare a descoperirii unei vechi fresce romane. Nu este o știre de tabloid, ci subiectul celui de-al doilea lungmetraj de ficțiune realizat de Cornel Gheorghiță, „Cripta”, a cărui premieră a avut loc vineri, 12 septembrie, la Cinema Studio, în prezența actorului principal, francezul Serge ... Citeşte mai departe »