luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: David Bowie

Abonare RSS

O fotografie: David Bowie, în Germania comunistă

Muzicianul David Bowie, fotografiat în depărtare, în aprilie 1976, în Berlinul de Est, pe atunci comunist. Autor: Andrew Kent. Fotografia face parte dintr-o colecție extraordinară, publicată în volumul „David Bowie: Behind the Curtain”, de Andrew Kent, care a documentat în imagini viața lui Bowie între 1975 și 1976. Citeşte mai departe »

O fotografie: David Bowie

foto David Bowie, fotografiat la Paris, în iunie 1977. Citeşte mai departe »

Testamentul lui David Bowie: jumătate din avere îi revine văduvei sale, Iman

foto Averea lui David Bowie, estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari, va fi împărțită între văduva sa, fostul supermodel Iman, și cei doi copii ai artistului, conform testamentului său, deschis recent la New York. Jumătate din banii lui Bowie îi vor rămâne lui Iman, care va moșteni și casa în care cei doi au locuit împreună, situată în ... Citeşte mai departe »

Ultimele fotografii cu David Bowie

foto Pe 8 ianuarie, când David Bowie și-a serbat cea de-a 69-a zi de naștere și a lansat ultimul său album, „Blackstar”, pe site-ul muzicianului au fost publicate două fotografii noi. Se crede despre acestea că ar fi ultimele în care David Bowie apare. Imaginile au fost realizate de fotograful Jimmy King, care a colaborat cu artistul timp de foarte ... Citeşte mai departe »

David Bowie a murit, la două zile după ce a împlinit 69 de ani

foto Muzicianul britanic David Bowie a murit, duminică, la New York, la vârsta de 69 de ani, anunță presa internațională. Vestea a fost confirmată și pe pagina de Facebook a legendarului artist, care tocmai își serbase ziua de naștere: „10 ianuarie 2016 – David Bowie a murit liniştit, astăzi, înconjurat de familia sa, după o curajoasă luptă de 18 luni ... Citeşte mai departe »

O poză din ‘75

Foto: tumblr.com David Bowie, Art Garfunkel, Paul Simon, Yoko Ono, John Lennon și Roberta Flack. Fotografiați într-un moment de grație, la New York, în 1975, de către Bob Gruen. Câte s-au schimbat de-atunci…? Câte au rămas la fel? Citeşte mai departe »

Navighează pana sus