vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: debut

Abonare RSS

Fotograful Mario Testino debutează în modă

Mario Testino va debuta în modă, fotograful luând decizia de a lansa în curând prima sa colecție vestimentară, ce va include piese inspirate chiar din fotografiile pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Cunoscutul fotograf peruan colaborează în acest sens cu managerii distribuitorului Net-a-Porter, alături de care creează această colecție. Ea va cuprinde articole precum caftane sau eșarfe ale căror ... Citeşte mai departe »

„Prelude”, cântată la marimba: Zoli Tóth şi-a făcut debutul muzical solo

În cadrul finalei „Românii au talent” de la Pro TV de vineri, 10 mai 2013, unul dintre invitaţii speciali din platou a fost Zoli Tóth. El a susţinut un moment muzical solo, pentru prima dată după ce trupa SISTEM a anunţat, în toamna anului trecut, că va lua o pauză pe termen nedeterminat.  Zoli a cântat la marimba, un instrument ... Citeşte mai departe »

Tom Hanks, cu ochii în lacrimi în seara debutului său pe Broadway

Vedete americane de film, teatru și televiziune, precum și mari personalități ale lumii literare newyorkeze au fost alături de Tom Hanks, acum două zile, când actorul și-a făcut debutul pe Broadway. Prieteni ai faimoasei creatoare de povești Nora Ephron, care s-a stins din viață anul trecut, au fost prezenți la exclusivista premieră a dramei „Lucky Guy”, unde i-au adus un ... Citeşte mai departe »

James Franco își face debutul pe Broadway

Actorul James Franco, recompensat cu un Glob de Aur pentru rolul său din pelicula „James Dean”, își va face în curând debutul pe Broadway, într-un spectacol care are la bază cunoscuta carte a lui John Steinbeck „Despre șoareci și oameni”. Actorul va interpreta rolul lui George în povestea tragică a doi muncitori nomazi în vremea crizei din 1929, anunță BBC. ... Citeşte mai departe »

Celebrul tenor Teodor Ilincăi va debuta în Rigoletto, pe scena Operei Naţionale

Duminică, 10 martie, începând cu ora 19.00, tenorul de renume mondial Teodor Ilincăi va putea fi ascultat la Opera Naţională Bucureşti pentru prima oară în rolul Ducelui de Mantua din opera Rigoletto de Giuseppe Verdi. „Mulţumesc din suflet Operei Naţionale Bucureşti pentru posibilitatea de a debuta în rolul Ducelui de Mantua. ONB este locul unde m-am format ca artist şi ... Citeşte mai departe »

Nicu Alifantis împlinește, astăzi, 40 de ani de carieră

Cantautorul Nicu Alifantis, atât de îndrăgit pentru muzica sa ca nici o alta, împlinește, astăzi, 40 de ani de viață pe scenă. „Departe de mine gândul de a fi patetic, sau important din cale-afară, dar iată că mulțumită bunului Dumnezeu și mai ales vouă, celor ce ați crezut în mine, trăiesc astăzi momentul emoționant al aniversării a 40 de ani ... Citeşte mai departe »

Balerina de origine japoneză Sena Hidaka debutează pe scena Operei Naţionale

Joi, 21 februrie, de la ora 19.00, la Opera Naţională Bucureşti, balerina de origine japoneză Sena Hidaka, absolventă a Academiei Vaganova din Sankt Petersburg (Rusia), una dintre cele mai renumite şcoli de balet din lume, va interpreta pentru prima oară rolul principal feminin Aurora din spectacolul de balet Frumoasa din pădurea adormită de Piotr Ilici Ceaikovski.   „Sunt foarte bucuroasă că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus