marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: deces

Abonare RSS

Radu Beligan a murit, la vârsta de 97 de ani

foto Actorul Radu Beligan a murit miercuri, la Spitalul Elias din București, la vârsta de 97 de ani, au declarat reprezentanții unității sanitare. Beligan fusese internat la Elias vineri, din cauza unor probleme de sănătate cauzate de vârsta sa înaintată. Celebrul actor a decedat în jurul orei 13.00. „Pacientul se afla într-o stare de degradare biologică în contextul vârstei avansate. ... Citeşte mai departe »

Corneliu Vadim Tudor a murit, la 65 de ani

foto Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui infarct. Vestea a fost confirmată de fostul senator Marius Marinescu. Corneliu Vadim Tudor a murit la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei din București, unde a fost dus după ce i se făcuse rău. Starea politicianului s-a agravat după ... Citeşte mai departe »

Actorul Robin Williams a murit. Ipoteză: sinucidere prin asfixiere

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele „Mrs.Doubtfire”, „Good Will Hunting” și „Cercul poeților dispăruți”, a murit luni, în jurul prânzului, la reședința sa din Tiburon, California, iar prima ipoteză a poliției este cea a sinuciderii. Un comunicat al poliției din Marin County (California) informează că „un individ de sex masculin, declarat mort la ora ... Citeşte mai departe »

Actorul Nae Lăzărescu a murit, la 72 de ani

Actorul Nae Lăzărescu a murit, joi dimineață, în locuința sa, la vârsta de 72 de ani. Surse medicale spun că artistul suferea de o boală cronică a ficatului și urma un tratament la Spitalul Fundeni din București. Vestea a fost confirmată de directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel. Vineri, la prânz, trupul neînsuflețit al lui Nae Lăzărescu va ... Citeşte mai departe »

Actorul Paul Walker a murit, la 40 de ani, într-un accident de mașină

Actorul Paul Walker, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din seria „The Fast and The Furious”, a murit în urma unui accident de mașină petrecut sâmbătă, în California. Vestea tristă a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a actorului, de către echipa acestuia. Paul Walker era pasager într-o mașină Porsche condusă de către un prieten. Acesta a pierdut controlul ... Citeşte mai departe »

Actorul Geo Costiniu a murit

Actorul Geo Costiniu a murit, în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 63 de ani. Starea de sănătate a artistului era șubredă de mai multă vreme. „Mă așteptam să se întâmple, sincer. Știam că nu se afla într-o stare bună, că era internat. Dumnezeu să-l odihnească. A fost un coleg minunat”, a declarat presei Dorina Lazăr, directoarea Teatrului ... Citeşte mai departe »

Lou Reed, fostul solist de la Velvet Underground, a murit

Artistul Lou Reed, fostul solist al trupei Velvet Underground, a murit duminică, în statul New York, la vârsta de 71 de ani. Cauza morții muzicianului nu a fost dată publicității, dar vestea dispariției sale a apărut prima dată pe site-ul revistei Rolling Stone, ea fiind ulterior confirmată, pentru The Guardian și New York Times, de către agentul artistului. În primăvara ... Citeşte mai departe »

Cântăreața Ramona Fabian a murit într-un accident de mașină

Cântăreața de muzică populară Ramona Fabian a murit, sâmbătă, într-un accident de mașină petrecut în localitatea Mihai Viteazu, din apropiere de comuna Saschiz, județul Mureș. Artista avea 34 de ani. Ramona Fabian se întorcea acasă, după ce vineri seara cântase la o nuntă în Brașov. Din primele rezultate ale anchetei rezultă că, din cauza oboselii, cântăreața a pierdut controlul volanului ... Citeşte mai departe »

Actorul Giuliano Gemma a murit într-un accident de mașină

Actorul italian Giuliano Gemma a murit, marți seară, în urma unui accident de mașină produs în apropiere de Roma, anunță presa italiană. Gemma, cunoscut pentru rolurile sale din filme western italiene, avea 75 de ani. Giuliano Gemma și-a început cariera în calitate de cascador, la vârsta de 18 ani. Au urmat câteva roluri modeste, însă apoi, artistul a devenit celebru ... Citeşte mai departe »

Regizorul Geo Saizescu a murit

Geo Saizescu, unul dintre cineaștii români de marcă ai ultimelor decenii, a murit luni, la vârsta de 80 de ani. Regizorul s-a născut la 14 noiembrie 1932, în comuna Prisăceaua din județul Mehedinți. Rămâne în memoria iubitorilor de film românescu cu peliculele „Un surâs în plină vară”, „Dragoste la zero grade”, „Balul de sâmbătă seara”, „Astă seară dansăm în familie”, ... Citeşte mai departe »