vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: decoratiuni interioare

Abonare RSS

Ce fac americanii pentru casele lor „ca-n filme”

Pentru cei mai mulți dintre noi, care trăim uitându-ne mai ales la filme făcute la Hollywood, casele americane sunt un soi de ideal în materie de design și amenajări. Nu cred că n-ați privit cu jind, măcar o dată, la o locuință cu verandă și gazon perfect îngrijit, construită deștept și pe deasupra și mobilată ca-n revistele de decorațiuni interioare. ... Citeşte mai departe »

Opt tendințe majore în casa burlacului contemporan

foto; unsplash.com Se știe, bărbații sunt făpturi simple, nu au nevoie de multe lucruri pentru a fi fericiți. Însă burlacii secolului 21 au creat totuși o tipologie (destul de) diferită: călătoresc mult, au o dietă echilibrată sau chiar gătesc, fac sport, își clădesc o carieră sau au pornit din pasiune un business propriu, sunt independenți, foarte informați, conectați la lume, ... Citeşte mai departe »

Fiat lux! Numai să nu mă orbească…

foto Aștept să ne mutăm (mai aproape de oraș) de parcă ar urma să intru într-o nouă eră. De vreo trei luni amânăm, pentru că am avut tot felul de piedici, dar de data asta, dacă nu mai apare ceva, cred că o să fim într-un loc mai bun până la sfârșitul anului. În orice caz, eu sunt pregătită (de ... Citeşte mai departe »

Sugarboo, magazinul de turtă dulce din Atlanta

Aș putea face o listă întreagă de magazine care-mi plac mult în Atlanta, și oricât de greu mi-ar fi să aleg, cred că Sugarboo ar ieși pe primul loc. Situat în Brookhaven, în zona orașului Atlanta, Sugarboo vinde, pe scurt, lucruri frumoase. Obiecte care ne înfrumusețează casele, vase și ustensile de bucătărie, pături moi și pufoase, covoare cu personalitate, agende ... Citeşte mai departe »

Cum aș vrea să arate bucătăria mea

Habar n-am ce m-a apucat, de la o vreme, de-mi atrag atenția toate pozele cu decorațiuni interioare de pe Pinterest. Studiez intens imagini cu dormitoare frumoase, mă captivează aranjamentele pentru sufragerie sau terasă, mă surprind uitându-mă îndelung la fotografii cu idei de înfrumusețat baia. Dar cel mai mult salivez, am observat, în fața pozelor cu bucătării, de parcă mi s-ar ... Citeşte mai departe »

Stilul rustic-minimalist: colecție de imagini preferate

foto Dacă m-aș muta acum în casă nouă, știu exact cum mi-ar plăcea s-o decorez: într-un stil rustic-minimalist, cu accente moderne, cu abundență de materiale naturale și cu cât mai puține obiecte de „înfrumusețare”, care mie doar îmi poluează câmpul vizual. În ultimii ani am început să apreciez tot mai mult filosofia de viață a lui Da Vinci: „Simplitatea e ... Citeşte mai departe »

Acasă la Jeff Bridges, în câteva fotografii

foto Actrorul Jeff Bridges a decis să-și vândă vila din Montecito, California, locuința fiind deja listată pe piața imobiliară la prețul de 29.5 milioane de dolari. Proprietatea starului din „The Big Lebowski” se întinde pe o suprafață de 9.535 de metri pătrați și are o panoramă impresionantă asupra coastei Pacificului. Cum arată casa? Admirați-o cu ochii voștri… fotografii: lonny.com Citeşte mai departe »

Când „acasă” e nicăieri și pretutindeni, poți visa măcar la o casă frumoasă

Foto: susatalan.com (P) Mi-am dat seama că nu mai am de mult un loc pe care să-l numesc, cu adevărat, „acasă”. De mai bine de 15 ani de când mă tot mut din loc în loc, acasă, pentru mine, e nicăieri și peste tot. Când aveam 14 ani, a trebuit să plec la liceu; nu departe de casă, doar la ... Citeşte mai departe »

Inspirație deco: sanctuare pentru nopți de somn odihnitor

Pentru unii patul e doar o piesă de mobilier, perna – doar un loc pe care să-și așeze capul seara, iar dormitorul, în general, doar o cameră banală, care nu contează cum arată, pentru că, oricum, în majoritatea timpului petrecut în ea suntem adormiți. Alții, dintre care fac și eu parte, privesc această încăpere ca pe un adevărat sanctuar după ... Citeşte mai departe »

Inspirație din trecut: cele mai frumoase bucătării vintage

Și ce dacă nu gătim în fiecare zi sau dacă nu suntem prea înzestrați cu darul de a amesteca ingredientele în cea mai potrivită manieră? O bucătărie vintage merită avută chiar și dacă până la urmă o transformăm într-un fel de sufragerie, unde să bem cafea din cești vechi și să mâncăm biscuiți păstrați în borcane ca de pe vremea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus