luni , 10 mai 2021

Arhivă etichete: demisie

Abonare RSS

Pierdută în direcția potrivită

foto Mi-am dat demisia, acum două seri. Spontan și calm, ca și cum ar fi fost cel mai firesc lucru care trebuia să mi se întâmple. Mi-am luat geanta și mi-a trebuit mai puțin de un minut să ies pe ușă, dar a fost nevoie de o lună și jumătate de nefericiri ca să pășesc afară fără regret. „Rezist foarte ... Citeşte mai departe »

Andrei Marga a demisionat din funcția de președinte al ICR

Andrei Marga şi-a înaintat, luni, demisia din funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR), potrivit unui comunicat citat de mediafax.ro. În comunicat, Andrei Marga spune că demisionează din funcţia de preşedinte al ICR, „cu solicitarea ca demisia să între în vigoare imediat”. În comunicatul remis agenției Mediafax, Andrei Marga spune că, de când a fost numit în funcţia de ... Citeşte mai departe »

Cosmin Stan părăsește postul Realitatea TV

Jurnalistul Cosmin Stan a decis să părăsească postul Realitatea TV, fără să dezvăluie care este televiziunea la care va activa în continuare. „Voi decide zilele următoare ce voi face mai departe”, a declarat Cosmin Stan pentru paginademedia.ro. „Este o decizie personală. Plec cu regretul că trebuie să rup cuplul cu Emma Zeicescu, după părerea mea cel mai bun cuplu de ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Victor Ciutacu, despre plecarea din Intact: Dacă eram atât de important, poate că nu mă pierdeau

La doar o zi după ce și-a anunțat, pe blog, demisia din Intact, Victor Ciutacu ne-a acordat un interviu exclusiv, în care vorbește despre motivele care l-au determinat să lase în urmă cei nouă ani petrecuți în trustul patronat de Dan Voiculescu. Jurnalistul vorbește, cu obișnuita sa franchețe, despre problemele cu care se confruntă instituția media în care a activat ... Citeşte mai departe »

Leonard Miron și-a dat demisia din TVR: „M-am săturat să justific ceea ce fac în pat”

Leonard Miron a declarat că și-a dat demisia din Televiziunea Română, după 20 de ani de activitate în această instituție. Într-un text cuajos, publicat pe blogul său, prezentatorul TV spune că „s-a plictisit de compromisul devenit calitate editorială” și de faptul că trebuie să justifice „ceea ce face în pat”. „În urmă cu ceva ani, un om de la care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus