duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: Depeche Mode

Abonare RSS

Concertul Depeche Mode de la Cluj: peste 40.000 de spectatori

Depeche Mode au concertat aseară pentru prima dată la Cluj-Napoca, în faţa a peste 40.000 de spectatori, care au savurat una dintre cele mai intense experienţe muzicale oferite de trupa lor preferată. Concertul a încheiat segmentul european al turneului „Global Spirit Tour”, care promovează albumul „Spirit”, cel mai recent material discografic al trupei. Pe scena Cluj Arena, artiștii au cântat ... Citeşte mai departe »

„Spirit”: ascultă noul album Depeche Mode, live, în România

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode, este disponibil începând de astăzi la nivel mondial. Lansarea albumului este urmată de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017, în Cluj-Napoca. Global Spirit Tour îi aduce pe Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher în faţa a peste 1.5 ... Citeşte mai departe »

Peste două tone de deşeuri, colectate separat la concertul Depeche Mode

Unul dintre cele mai așteptate concerte, cel al trupei Depeche Mode, a fost nu doar legendar, ci a dat și startul eco-distracției de anul acesta. Sub semnul muzicii bune, energiei antrenante şi atmosferei incendiare, cei peste 50.000 de participanţi s-au distrat responsabil, având acces la 26 de containere de colectare separată puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu ... Citeşte mai departe »

Concertul Depeche Mode: peste 45.000 de fani au cântat alături de legendara trupă

Seara de miercuri, 15 mai, va rămâne pentru totdeauna în memoria a peste 45.000 de spectatori: una dintre cele mai iubite trupe din istorie şi un stadion întreg, plin de fani, s-au întâlnit pentru mai bine de două ore într-un spectacol care cu greu poate fi povestit. Experienţa Depeche Mode se trăieşte, iar miile de fani prezenţi aseară pe Arenă ... Citeşte mai departe »

Scena Depeche Mode, unică în lume, a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt tiruri

Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar două zile la Bucureşti va avea un design special, unic în lume. Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gândit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul şi fotografiile care însoţesc şi cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine. Concertul Depeche ... Citeşte mai departe »

Trupa F.O.X va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

Trupa F.O.X a fost desemnată oficial de managementul Depeche Mode pentru a cânta în deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher îl vor susţine primăvara aceasta la Bucureşti. Concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arenă Naţională, fiind organizat de Emagic. Deşi a fost înfiinţată chiar la începutul acestui an, F.O.X a reuşit ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus