marți , 18 iunie 2019

Arhivă etichete: dermatolog

Abonare RSS

Păcatul pielii supra-îngrijite: de ce folosesc o singură cremă de față

foto Vara trecută, eram în Germania când am ajuns la dermatolog cu o problemă pe care nu știam de unde s-o apuc, că nu mă mai confruntasem niciodată cu așa ceva. M-am trezit, aproape peste noapte, cu toată pielea din jurul gurii plină de iritații care nu răspundeau la nimic, nici măcar la tinctura de propolis, aliatul meu cel mai ... Citeşte mai departe »

Ce impact are stresul asupra sănătăţii pielii noastre

foto Pielea este cea mai clară oglindă a stării noastre de sănătate, astfel că o perioadă stresantă din viaţa noastră va avea în cele mai multe cazuri un impact direct asupra nivelului de energie, sănătăţii şi aspectului pielii. Nu numai că tensiunea din viaţa de zi cu zi face pielea să devină mai sensibilă şi reactivă, favorizând apariţia ridurilor şi ... Citeşte mai departe »

Botox, cu dus și-ntors: tratarea în exces a ridurilor reduce expresivitatea facială

Frumuseţea exterioară a reprezentat dintotdeauna un ideal de atins, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, fiind asociată cu tinereţea pielii, pe care ne dorim să o prezervăm cât de mult posibil. Cu toate că îmbătrânirea este un proces absolut normal în viaţa oricărei persoane, în ultimii ani s-au dezvoltat numeroase tratamente şi proceduri care au scopul de a diminua ... Citeşte mai departe »

Aluniţele şi cancerul de piele. Când e cazul să mergem la medic

foto În condiţiile în care unul din trei cazuri de cancer depistate este cancer de piele, medicii avertizează că devine esenţială cunoaşterea semnelor care prevestesc o leziune precanceroasă sau canceroasă la debut, mai ales că există, de cele mai multe ori, anumite indicii care ar trebui să ne trimită la o vizită la dermatolog: o aluniţă care prezintă schimbări, o pată ... Citeşte mai departe »

Sfatul dermatologului: de ce ții cont ca să îți alegi șamponul potrivit

Trăim într-o lume a aparenţelor, în care aspectul fizic a devenit un factor esenţial în construirea imaginii de sine, în care fiecare detaliu este observat de către cei din jur. Iar imediat după trăsăturile feței și felul în care arată tenul nostru, părul este următorul lucru pe care oamenii îl remarcă atunci când ne întâlnesc. Există nenumărate reguli de îngrijire ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus