sâmbătă , 24 octombrie 2020

Arhivă etichete: deschidere

Abonare RSS

„The Grandmaster”, în regia lui Wong Kar-Wai, deschide Festivalul „Anonimul”

Cel mai recent film în regia lui Wong Kar-wai, Marele Maestru/ The Grandmaster, deschide ediția aniversară a Festivalului Internațional de Film Independent „Anonimul”, vineri, 9 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Pe fundalul tumultuos al Chinei anilor 1930, The Grandmaster urmăreşte viaţa legendarului Ip Man, mentorul lui Bruce Lee şi maestru al școlii Wing Chun Kung Fu. Wong Kar-wai ... Citeşte mai departe »

Se redeschide Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul National de Arta al Romaniei are placerea să anunte redeschiderea integrala pentru public a Muzeului Colectiilor de Arta începând cu data de 4 iunie 2013, după un amplu proces de consolidare si renovare a clădirii si după restaurarea unor importante piese din patrimoniul muzeal. Miercuri, 5 iunie 2013, intrarea este gratuita pentru public. Programul de vizitare al muzeului este ... Citeşte mai departe »

Trupa F.O.X va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

Trupa F.O.X a fost desemnată oficial de managementul Depeche Mode pentru a cânta în deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher îl vor susţine primăvara aceasta la Bucureşti. Concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arenă Naţională, fiind organizat de Emagic. Deşi a fost înfiinţată chiar la începutul acestui an, F.O.X a reuşit ... Citeşte mai departe »

„A Late Quartet”, cu Christopher Walken, deschide Festivalul de Film DaKINO

Cea de-a 22-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film DaKINO va avea loc în perioada 3- 7 aprilie 2013, la Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3, Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City şi Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR). A Late Quartet, în regia lui Yaron Zilberman, va fi proiectat în premieră în România în deschiderea celei de-a 22-a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus