marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: desene animate

Abonare RSS

Amalia Enache dă voce unui personaj din animația „The Lego Ninjago Movie”

Cunoscută prezentatoare a Ştirilor PRO TV şi de curând mama unei fetiţe adorabile, Amalia Enache a acceptat o nouă provocare în cariera sa, atunci când a decis să-şi împrumute vocea personajului Koko din mult-aşteptata aventură animată „The Lego Ninjago Movie”, care va avea premiera în cinematografele din România pe 22 septembrie. Despre acest proiect, Amalia Enache a declarat: ,,Eu la televizor ... Citeşte mai departe »

„În căutarea lui Dory”: continuarea aventurilor din „Finding Nemo”, la cinema

Vara aceasta, Disney•Pixar creează o poveste spumoasă despre prietenie, familie şi amintiri, continuând aventurile îndrăgitelor personaje din celebra peliculă de animaţie „Finding Nemo / În căutare lui Nemo” şi făcând o incursiune în trecutul simpaticei Dory. „Finding Dory / În căutarea lui Dory” o readuce pe marile ecrane pe uituca favorită albastră a tuturor, Dory (vocea lui Ellen Degeneres), care ... Citeşte mai departe »

Elena Gheorghe, personaj de desen animat

Cântăreaţa Elena Gheorghe face primul pas în lumea cinematografiei împrumutându-i vocea sa micuţei Gerda, personajul principal din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii“, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 13 noiembrie. ,,Am un băiețel care în decembrie împlineşte patru ani. El este foarte entuziasmat când vine vorba despre cinematograf şi desene animate, de aceea s-a bucurat enorm când a aflat că ... Citeşte mai departe »

Povestea lui Yellowbird, din 30 ianuarie în cinematografele din România

Sfârșitul lunii ianuarie aduce în cinematografele din România un nou erou animat: Pene Galbene este un pui de pasăre care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde. Acum, Pene Galbene porneşte în căutarea unei familii, care să fie numai a lui. Yellowbird/ Pene Galbene este primul film de lung metraj al studioului TeamTO. Singurul film cu animaţia ... Citeşte mai departe »