miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: designer

Abonare RSS

Luc Besson caută designer pentru costumele din noul său film. Înscrie-te, poți fi chiar tu!

Îți place să desenezi rochii, costume și ai trecut de faza în care le făceai doar pentru păpuși? Ei bine, o oportunitate grozavă de afirmare a apărut la orizont: celebrul regizor Luc Besson („Leon“, „Al cincilea element“, „Lucy“) a lansat o competiție destinată designerilor din toată lumea, inclusiv din România, artiștilor în curs de afirmare, designerilor de modă și de ... Citeşte mai departe »

Ne plac! Genți din piele, lucrate manual, de Bogdan Deliu

Bogdan Deliu este o nouă personalitate din peisajul local al designerilor de produs. Cu o direcție care pendulează între precizie și o estetică urbană, Bogdan transformă materialele din piele în genți, ghiozdane și accesorii vestimentare. Stilul său neo-retro îmbină perfect metoda clasică de lucru moștenită de secole, cu mijloacele oferite de tehnologia contemporană. Bogdan Deliu se autodeclară “leather worker” și ... Citeşte mai departe »

David Sandu lansează o nouă colecție de bijuterii

Joi, 9 mai 2013, va avea loc lansarea noii colecții de bijuterie contemporană VORTEX, semnată de designerul David Sandu. Colecția va fi expusă spre vizionare, apreciere și achiziție în exclusivitate în cadrul galeriei ArtXpert Fine Art Concept-store, aflată pe Str. Puțul lui Zamfir, nr. 45-47 – zona Dorobanți. VORTEX este o colecție compusă din 16 inele cu dimensiuni, forme și ... Citeşte mai departe »

Simona Semen lansează noua colecţie primăvară/vară 2013

Designerul Simona Semen lansează noua sa colecție pentru sezonul primăvară/vară 2013, intitulată „Geometry of Soul”. Colecţia „Geometry of Soul” este o radiografie şi o reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Acel loc în care omul secolului 21, femeia modernă în esenţa ei, îşi construieşte propria lume, în care sufletul şi latura sprituală sunt în perfectă armonie cu arhitectura şi spaţiul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus