marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: despartire

Abonare RSS

Despre despărţiri

foto Aţi observat cum o despărţire dureroasă, care ia de fapt câteva minute, ori felii de secundă, pare mai lungă decât zilele, anii care au precedat-o? Amintirea unei despărţiri împăienjeneşte nemilos tot ce a fost viu, verde şi aparent nemuritor înainte. Înghite speranţa, sugrumă nostalgiile dulci, umbreşte fiecare clipă senină dinaintea definitivei plecări. Fie că ai plecat tu, fie că ... Citeşte mai departe »

Jennifer Garner și Ben Affleck divorțează

foto Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck au anunțat că divorțează, la o zi după cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei lor. Într-un comunicat de presă comun, cele două staruri cer să li se respecte intimitatea. „După îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie ... Citeşte mai departe »

De cât timp avem nevoie ca să trecem peste o despărțire sau un divorț

Foto: www.thecollegesolution.com Oamenii au nevoie de 11 săptămâni pentru a depăși momentul unei despărțiri, în timp ce un divorț îi afectează mult mai profund, fiind necesare 18 luni pentru ca suferința provocată de acest eveniment să se atenueze, arată un nou studiu american. Analiza a avut drept scop observarea efectelor pozitive ale unei despărțiri și a arătat că oamenilor le trebuie ... Citeşte mai departe »

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțează

Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au anunțat, astăzi, că au decis să divorțeze, confirmând astfel zvonurile din ultimele luni referitoare la destrămarea căsniciei lor. În timp ce modelul declară că își dorește să încheie această despărțire cu discreție, politicianul spune că el și soția lui sunt, astăzi, „două persoane independente”. „Dragii mei prieteni, eu și Cristi am hotărât să divorțăm, ... Citeşte mai departe »

Richard Gere s-a despărțit de soția sa

Richard Gere și soția sa, Carey Lowell, s-au despărțit de ceva timp, punând capăt unei căsnicii care a durat 11 ani, informează revista People. Informația a fost confirmată de un prieten al cuplului. „Vor încerca să facă tot ce este posibil pentru a rămâne prieteni şi pentru a pune pe primul loc interesele copilului lor”, a declarat această sursă pentru ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas, despre divorțul de Catherine Zeta-Jones: „Eu și soția mea suntem bine”

Michael Douglas neagă orice „criză” în căsnicia sa cu Catherine Zeta-Jones, la doar câteva zile după ce reprezentanta actriței a declarat că cele două staruri vor petrece o perioadă separate, pentru a-și îmbunătăți relația. Aflat în Berlin, unde promovează cel mai nou film al său, „Liberace: Behind The Candelabra”, Michael Douglas a spus că el și partenera sa de viață ... Citeşte mai departe »

Clint Eastwood și soția lui s-au despărțit

Clint Eastwood și soția sa, Dina Ruiz, s-au despărțit, după 17 ani de căsnicie, a declarat realizatoarea TV. Decizia celor doi nu este proaspătă, relația lor trecând printr-o perioadă dificilă încă de anul trecut. Într-o declarație de presă, Dina Ruiz a confirmat că ea și Clint Eastwood s-au despărțit de comun acord, informează contactmusic.com. Starul are șapte copii, între care ... Citeşte mai departe »

Naomi Campbell și miliardarul rus Vladislav Doronin s-au despărțit

Naomi Campbell și iubitul ei, Vladislav Doronin, au decis să se despartă „temporar”, susțin mai multe surse citate în presa internațională. După o relație de cinci ani, în care au fost fotografiați împreună în zeci de ocazii, celebrul topmodel și omul de afaceri rus au luat o pauză, scriu jurnalișii de la contactmusic.com. „Naomi şi Vladislav s-au despărţit, iar el ... Citeşte mai departe »

Jane Seymour divorțează de cel de-al patrulea soț

Actrița Jane Seymour, cunoscută mai ales pentru rolul său principal din serialul TV „Doctor Queen”, s-a despărțit de cel de-al patrulea soț al său, de care urmează să divorțeze legal, în curând. Purtătorul de cuvânt al actriței a confirmat această informație, sâmbătă, adăugând că Seymour s-a separat de soțul ei „în urmă cu câteva luni” și că, în această perioadă, ... Citeşte mai departe »

Iulia și Mihai Albu divorțează

După opt ani de căsnicie, designerul de pantofi Mihai Albu și soția sa, Iulia, au decis să se despartă. Cei doi sunt, deocamdată, foarte discreți în privința separării lor. Iulia și Mihai Albu sunt căsătoriți de opt ani și au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani, Mikaela. Dacă designerul a declarat presei că nu se mai înțelegea cu ... Citeşte mai departe »