joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Dianei 4

Abonare RSS

Evenimente cu intrare liberă, la trei ani de Dianei 4

Casa din Dianei 4, unde s-au desfășurat numeroasele Yard Sales despre care v-am povestit de fiecare dată, se pregătește să îmbrace straie de petrecere. Împlinește trei ani de când e gazda celor mai cool evenimente din oraș! Iată ce au pus la cale organizatorii lor: La trei ani de Dianei ne aşteaptă o săptămână de evenimente şi revederi. Casa din ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de aprilie nu e de ratat!

Pentru prima oară anul acesta, Yard Sale îşi întinde trupele în demisolul Dianei 4, și în plus, cucerește şi o parte din etaj şi curte. La Rosetti, pe strada Dianei, săgeţile “Yard Sale” te vor îndrepta către o terasă invadată de verdeaţă, soare şi sute de chilipiruri. Sâmbătă, 18 aprilie, şi duminică, 19 aprilie, de la 10.30 la 18.00 – ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Decembrie: haine, încălțăminte, bijuterii și obiecte deco

În weekend-ul 13 şi 14 decembrie sunteți invitați la cumpărături cu buget redus, la Dianei 4 (strada Dianei nr 4, zona Rosetti), de la 10:30 până la 18:00. La etaj şi demisol, unde haine de toate felurile, încălţăminte, bijuterii, cărţi şi obiecte deco îşi caută noi proprietari. Toate la preţ de chilipir! „Încheiem anul 2014 cu o bucurie, o altă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus