duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Dire Straits

Abonare RSS

Concert-premieră în România: Mark Knopfler, măiestrie pe scena Sălii Palatului

Joi seara, publicul român a avut ocazia să întâlnească o adevărată legendă a muzicii internaţionale, într-un spectacol memorabil. Aflat pentru prima dată în România, Mark Knopfler a oferit celor câteva mii de fani prezenţi aseară la Sala Palatului din Bucureşti clipe de neuitat, într-o adevărată demonstraţie de virtuozitate muzicală, fostul solist şi compozitor al trupei Dâre Straits făcând încă o ... Citeşte mai departe »

Mark Knopfler concertează joi, în premieră, în România

Doar câteva zile îi mai despart pe fanii Dire Straits de întâlnirea cu solistul şi membrul fondator al trupei, celebrul Mark Knopfler. Acesta va concerta în premieră în România, săptămâna aceasta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul desfăşurându-se cu casa închisă. Concertul Mark Knopfler este organizat de Emagic. Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai ... Citeşte mai departe »

Mark Knopfler aduce magia Dire Straits la Bucureşti

Mark Knopfler, fondatorul, compozitorul, chitaristul şi solistul trupei Dire Straits, de fapt „eminenta cenuşie” a grupului, se va afla primăvara aceasta pentru prima dată în România! Artistul va concerta pe 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic. Unul dintre cei mai respectaţi chitarişti ai muzicii rock, Mark Knopfler este şi astăzi un veritabil etalon ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus