vineri , 30 octombrie 2020

Arhivă etichete: Dorotheea Petre Cannes

Abonare RSS

Cursuri de actorie, cu Dorotheea Petre: cum te poți înscrie

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie „Fii actor”, în Bucureşti, în această iarnă. Înscrierile se fac până pe 27 ianuarie, la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre reia cursurile școlii „Fii Actor”

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie “Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 10 septembrie la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de actorie ... Citeşte mai departe »

Au început înscrierile la şcoala de actorie „Fii actor”, sub îndrumarea Dorotheei Petre

Dorotheea Petre, actrița pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile școlii de actorie „Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 15 septembrie,  la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, şcoala de ... Citeşte mai departe »

Înscrieri la „Fii Actor”: Dorotheea Petre reia cursurile de actorie

Dorotheea Petre, actriţa pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor”, în Bucureşti, în această toamnă. Înscrierile se fac până pe 1 octombrie la adresa contact@fiiactor.ro. Creată pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor să se redescopere, scoala de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus