joi , 25 februarie 2021

Arhivă etichete: Doru Bem

Abonare RSS

Oreste Teodorescu: „Cel mai mare viciu al meu este că sunt prost”

Foto: Zoltan Lorencz E reconfortant să faci un interviu cu un om care stăpânește atât de bine autoironia și care se poate observa cu atâta detașare precum Oreste Teodorescu. E ca și cum ți-ar dărui o gură de aer proaspăt, într-o încăpere ticsită de ego-uri ce dau pe dinafară. O experiență tot mai rară într-o lume atât de autosuficientă. Oreste, ... Citeşte mai departe »

Doru Bem și Oreste Teodorescu reiau Tabăra de Alchimie Spirituală, la Vama Veche

Tabăra de Alchimie Spirituală Vama Veche își deschide porțile și în anul 2014! Doru Bem și Oreste Teodorescu merg mai departe, alături de cursanții lor începători, avansați și masteranzi, pe acest Cal de Lemn al lui 2014,  potolindu-și setea, la malul mării, cu meditaţii, antrenamente fizice și cursuri de cunoaştere. Energetica corpului uman, numerologie, astrologie, cristaloterapie, protecţie energetică, cei patru stâlpi ai ... Citeşte mai departe »

Doru Bem: „Nu vreau să schimb nimic. Vreau doar să mă schimb pe mine”

Este artist până în măduva inimii, și asta nu doar grație profesiei sale, de actor. E un om care întotdeauna a așezat, pe harta valorilor sale, mai presus de orice, adevăratele bogății ale oamenilor, cele deseori nevăzute. Astăzi, după ani de căutări – în care nici măcar nu are trufia de a spune că s-a iluminat – se străduiește să ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus